• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • „A fost o bucurie!” Mircea Căpățînă, investitorul de la Imperiul leilor, fascinat de primul episod din noul sezon al emisiunii

„A fost o bucurie!” Mircea Căpățînă, investitorul de la Imperiul leilor, fascinat de primul episod din noul sezon al emisiunii

„A fost o bucurie!” Mircea Căpățînă, investitorul de la Imperiul leilor, fascinat de primul episod din noul sezon al emisiunii

Mircea Căpățînă e unul dintre cei opt investitori de la „Imperiul Leilor”, în sezonul patru al emisiunii. După difuzarea primului episod, antreprenorul a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV. 

Care a fost sentimentul pe care l-ai avut în momentul când ai privit primul episod Imperiul leilor? 

Am zis: Doamne ce fețe fac. Asta a fost prima mea reacție. A fost foarte plăcut, iar Wargha mi se pare cel mai cool, acum după primul episod. Ați făcut o treabă extraordinară, cum ați pus cap la cap. Noi am văzut doar partea noastră. Dar este și partea din spate, cu poveștile lor, cum i-ați găsit pe oamenii ăia, cum își conduc afacerile.

Cum ți s-a părut toate experiența de la Imperiul leilor?

Este o experiență care chiar are un impact pozitiv în România și asta mă bucură cel mai tare. Adică nu e doar show. Eu am luat foarte în serios toate investițiile și sper să le ducem până la capăt. Cred că oamenii care ne urmăresc chiar au ceva de învățat. Pot fi inspirați oamenii care nu au curajul să înceapă un business. 

Cum a fost revederea cu Leii, la vizionarea primului episod?

 Cu o parte din ei m-am văzut între timp și putem spune că suntem prieteni. A fost o bucurie, îmi plac foarte tare oamenii ăștia.  

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos.



Citește și: Cine este Mircea Căpățînă, unul dintre noii investitori de la Imperiul Leilor, în sezonul al patrulea

„Imperiul leilor” a schimbat viitorul celor care au crezut și au muncit pentru pasiunea lor. Emisiunea a revinit la PRO TV, începând cu 19 septembrie, cu mai multă maturitate și responsabilitate. După ce au investit milioane de euro în afaceri cu potențial, Leii revin încrezători în puterea lor de a face o diferență.

În acest an, opt Lei se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Răzvan Raț (Jucător la profit), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan). 

Sursă foto: PRO TV

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni