• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Andrei Bryan Goudarzi cere 40.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu haine confecționate din materiale reciclabile

Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Andrei Bryan Goudarzi cere 40.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu haine confecționate din materiale reciclabile

Andrei Bryan Goudarzi a venit la Imperiul Leilor cu o afacere prosperă, care are mult potential! Acesta deține un brand de îmbrăcăminte, accesorii și încălțăminte confecționate din materiale reciclate și excese de materiale de la fabricile din România.

Tânărul încearcă să combată curentul fast-fashion, în care se produc foarte multe haine, însă majoritatea ajung la gunoi sau nepurtate. Andrei cere 40.000 de euro pentru 30% din afacerea sa cu materiale reciclabile.

Gallery

„Cu acești bani plănuiesc să îmi scot atelierul de la mine din cameră și să fac unul pe bune, unde pot să îmi aduc mașinării necesare”, a spus el.

Wargha a cerut mai multe detalii despre viața personală și profesională a tânărului antreprenor pentru a cunoaște mai bine omul din spatele afacerii.

„Andrei, știi ceva? Nu mă impresionează deloc faptul că ai creat într-o cameră. Mă impresionează că ai foarte mult talent! Ai reușit să duci un gunoi la nivel de artă, bravo ție! Eu o să îți fac o propunere: îți pun la dispoziție o capacitate de producție mai mare decât cea de 40.000 de euro pe care ți-o dorești, probabil de 100.000 de euro, ca să ai toate tipurile de utilaje de care ai nevoie și pe care nu trebuie să le mai cumperi pentru că noi le avem deja. Ai acces și la toată magazia de materii prime. Ți-aș propune să ne parteneriem 30% pentru noi, 70% pentru tine. Vreau să îți păstrez numele tău!”, a spus Cristina Bâtlan.

Leii și-au exprimat punctele de vedere, după ce Cristina Bâtlan i-a făcut propunerea lui Andrei. Mai mult decât atât, Răzvan Raț a dorit să cumpere una dintre gecile confecționate de afacerist pentru a o dărui lui Wargha.

Wargha are o nouă propunere: îi oferă 40.000 de euro pentru 30% din companie.

În acest moment, Andrei are două oferte la care trebuie să se gândească. Totuși, el a ales să meargă mai departe alături de Cristina Bâtlan:

„Dânsa a ajuns aici pe acest domeniu.. o aleg pe doamna Bâtlan”, a spus Andrei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni