• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 10 octombrie 2023. Ioana Dumitrache i-a convins pe Lei cu brandul ei de haine cu zece măsuri, de la 36 la 54

Imperiul Leilor, 10 octombrie 2023. Ioana Dumitrache i-a convins pe Lei cu brandul ei de haine cu zece măsuri, de la 36 la 54

Ioana Dumitrache are 35 de ani și vine din București. În pandemie, i-a venit o idee de afacere, pornind de la o nevoie personală. Așa a fondat IDU Fashion, brandul de haine adresat femeilor care poartă mărimi plus size.

Ioana Dumitrache spune că ea a venit pe piață cu singurul brand românesc care oferă haine pentru femei cu zece măsuri, de la 36 la 54.

„Am două ateliere destul de mari cu care colaborez și aș vrea să merg să produc într-o fabrică, ca să acopăr o cerere mai mare. 10 % din clientele mele sunt în străinătate, mi-aș dori să intru pe piața internațională”, a spus Ioana. 

Ioana a cerut 60.000 euro pentru 20% din afacere. Patru antreprenori au fost interesați, dar Ioana a ales să colaboreze cu Felix Pătrășcanu. 

Gallery

Povestea de viață a Ioanei Dumitrache, fondatoarea IDU Fashion

Ioana Dumitrache s-a născut în București, iar de mică a fost pasionată de culori și pictură, i-a plăcut să fie cochetă, să pozeze, să creez ținute și să pună în scenă prezentări de modă. Mama, tata și fratele sunt ingineri și doar ea a urmat calea artistică.

Mama și tata o susțin și se implică foarte mult în afacerea ei. Mama s-a pensionat și este acum angajata ei, se ocupă de showroom și de depozit, ea împachetează și expediază toate coletele. Tata este curierul, ridică rochiile din atelier, face cutii, pregătește standurile pentru târguri, este șofer și face toate reparațiile din depozit și din showroom. Tata încă nu s-a pensionat, așa că face asta după muncă. Uneori, folosește zilele de concediu ca să meargaăcu ea și cu mama prin țară la evenimente.

Ioana a studiat Stiințe Politice la SNSPA  și a terminat un master în Evaluarea proiectelor și programelor Europene la ASE. 

Din 2010 a început să activeze În online când Și-a facut un blog de beauty împreună cu cea mai buna prietenă. Din 2012 a avut un blog separat cu care a câștigat prima ediție a Școlii de Beauty blogging by Loreal Paris România.

În 2013 a fost singurul beauty blogger premiat la Gala Digital Divas, a fost premiată și nominalizată la diverse gale: ELLE, Glamour, Cosmobeauty (best beauty blogger 2018) etc.

Susține-ți businessul preferat din fiecare episod Imperiul Leilor cu un vot! Intră pe deschislatehnologie.protv.ro și ajută-l să fie deschis la nou, deschis la tehnologie!

Afacerea cu cele mai multe voturi va primi un voucher pentru achiziționarea de soluții de tehnologie de la Vodafone pentru o perioadă de până la 2 ani. Iar prin votul tău, ai șansa de a câștiga un premiu smart. Votează acum!

Articol susținut de Vodafone Business.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni