• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Ibrian Constantin și Iulian Negoiță Constantin cer 80.000 de euro pentru jumătate din afacerea lor cu băuturi alcoolice

Imperiul Leilor, 3 octombrie 2023: Ibrian Constantin și Iulian Negoiță Constantin cer 80.000 de euro pentru jumătate din afacerea lor cu băuturi alcoolice

Cei doi afaceriști din Piatra Neamț au venit la Imperiul Leilor pentru a le cere investitorilor o finanțare de 80.000 de euro pentru 50% din business-ul lor.

Deși au fost vizibil emoționați, cei doi și-au prezentat proiectul, iar Leii au fost curioși să afle mai multe detalii:

„Cum se numește asta? Carcalete?”, a spus Cristina Bâtlan.

Gallery

Ulterior, cei cinci investitori au tras concluzii cu privire la o posibilă finanțare:

„Nu îmi pot asocia imaginea cu genul acesta de business, de aceea mă retrag”, a spus Răzvan Raț.

Exemplul lui l-au urmat și ceilalți Lei, iar cei doi afaceriști nu au primit investiția cerută.

Cine sunt Ibrian Constantin și Iulian Negoiță Constantin

Constantin, un om simplu din Piatra Neamț, este cunoscut în orașul său natal ca un instalator priceput. Dar dincolo de cariera sa în domeniul instalațiilor, există o pasiune care îl face să iasă în evidență în comunitatea locală și dincolo de granițele orașului. Constantin este căsătorit cu o soție iubitoare și este binecuvântat cu doi copii minunați. Împreună, formează o familie fericită în inima frumosului oraș Piatra Neamț, pe care Constantin îl consideră unul dintre cele mai pitorești locuri din întreaga țară.

Una dintre marile sale bucurii este legată de natură și aventurile în aer liber. Iubește să meargă la pescuit, să respire aerul curat și să se bucure de frumusețea peisajelor naturale. Pentru el, aceste momente petrecute în mijlocul naturii sunt o adevărată sursă de inspirație.

Cu toate acestea, pasiunea cea mai profundă a lui Constantin nu este legată de apă sau de munți, ci de lumea fascinantă a băuturilor spirtoase. Fiecare degustare este pentru el o călătorie în universul aromei și gustului. Cu ochii închiși, el poate distinge nuanțele subtile ale băuturilor și poate povesti povești despre fiecare sortiment.

Însă, Constantin nu s-a oprit doar la savurarea băuturilor spirtoase; el a decis să exploreze mai profund această pasiune și să aducă ceva nou în industrie. După ore și ore de cercetare, a ajuns la o concluzie intrigantă - băuturile spirtoase nu se maturau în sticlele obișnuite de sticlă, așa cum erau îmbuteliate în comerț.

Astfel, s-a născut ideea sa de a inventa o sticlă care să ajute la maturarea băuturilor. Elementul distinctiv al acestei sticle era fundul său de lemn, o inovație care avea potențialul de a schimba felul în care lumea percepea băuturile spirtoase. Pentru Constantin, această sticlă nu era doar un ambalaj, ci o piesă esențială pentru dezvoltarea aromei și caracterului băuturilor.

Cu un simț antreprenorial dezvoltat, Constantin a decis să împărtășească această viziune cu lumea împreună cu Iulian, cumnatul său, care lucrează în domeniul vânzărilor. Cei doi au format o echipă puternică, combinând pasiunea pentru băuturile spirtoase cu cunoștințele solide în vânzări.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni