• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Călin Lixandru sare în ajutorul persoanelor cu dizabilități, prin puterea la dispoziție a ambulanțelor private. Investitorii, extrem de încântați de proiectul lui

Imperiul Leilor, 31 octombrie 2023. Călin Lixandru sare în ajutorul persoanelor cu dizabilități, prin puterea la dispoziție a ambulanțelor private. Investitorii, extrem de încântați de proiectul lui

Lixandru Călin este omul care își dorește să le ofere persoanelor cu dizabilități posibilități multiple, în materie de transport în caz de urgență. Acesta a venit la Imperiul Leilor pentru a le cere investitorilor 50.000 de euro pentru 20% din firma lui.

Gallery

​Călin Lixandru este un bărbat a cărui viață nu a fost deloc ușoară. Trecut prin multe evenimente dificile, acesta a înțeles că ambulanța venită la timp poate face diferența. Din acest motiv, și-a dorit să reinventeze serviciul transportului în caz de urgență și a venit la Imperiul Leilor pentru a-și crește afacerea.

Bărbatul a cerut 50.000 de euro pentru 20% din firma lui, bani cu care are de gând să cumpere două ambulanțe cu care să transporte pacienți cu dezabilități și pacienți care au nevoie de dializă. Ideal ar fi și din Bucuresti la clinicile din Turcia, Germania, Austria pentru diverse tratamente de recuperare.

 „Sunt asistent medical de peste 25 de ani!”, a spus el.

Cei 5 Lei s-au arătat încântați de proiectul lui Călin și au tras concluzii:

„Meritați tot respectul nostru și toată stima! Pentru mine sunteți un om deosebit!”, a spus Răzvan Raț.

 „De șase luni încerc să pun bazele unui sistem la domiciliu, care să includă și transportul cu ambulanța. Nu am găsit omul potrivit și chiar mă gândesc că ar putea să iasă ceva. Eu vreau să încep ca o afacere, dar îți promit că stăm de vorbă și să vedem dacă putem începe împreună, ca un parteneriat. Din propunerea ta mă retrag, dar ne întâlnim după și vorbim”, a spus Wargha.

Cristina Bâtlan susține că de la Wargha a existat cea mai bună propunere,  însă își dorește să îl ajute să cumpere o ambulanță.

„Dacă facem cu toții, sunt de acord. Îl ajut, nu am nicio problemă!”, a spus Wargha.

Concluzia a fost că Lixandru Călin a primit suma cerută, de la toți investitorii.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Călin Lixandru de la Imperiul Leilor

Călin Lixandru ste născut în București, a lucrat în MAPN ca subofițer în cadrul Spitalului Militar București, apoi s-a transferat în cadrul MAI, unde a lucrat în trupele speciale. A fost plecat în Somalia în 1992, în 2003 în Bosnia și Herțegovina, în IRAK în 1994 și în Afganistan în 1996. A fost și luptător și asistent medical, conform pregătirii. A activat și în cadrul poliției Capitalei, în cadrul biroului de investigații criminale, iar în 2015 s-a pensionat.

Călin Lixandru este membru al Asociației Militarilor Veterani cu Dizabilități, unde a participat frecvent la multe acțiuni caritabile cu Ambulanța.

A cumpărat din Franța o Ambulanță, a reușit să primească autorizație și a deschis un dispecerat cu punct de lucru în Popești Leordeni. Datorită Lilianei Marin, participantă la Imperiul Leilor, a început acest business.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni