• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 14 noiembrie 2023. Ilinca Călugăr a studiat în străinătate, dar s-a întors în țară pentru a dezvolta afacerea familiei cu produse vegane

Imperiul Leilor, 14 noiembrie 2023. Ilinca Călugăr a studiat în străinătate, dar s-a întors în țară pentru a dezvolta afacerea familiei cu produse vegane

Ilinca Călugăr are 27 de ani și vine din Dej. A studiat în Europa și s-a întors ca să dezvolte afacerea începută de tatăl ei: fabricarea produselor vegetale, fără aditivi sau conservanți chimici. Ilinca Călugăr a venit în fața Leilor pentru a solicita o investiție de 120.000 de euro pentru 19% din companie.

„Ilinca, ești foare curajoasă (...) Din păcate, mie nu-mi place nici gustul lor și nici cum arată produsele, de aceea o să mă retrag”, i-a spus Dragoș Petrescu.

Mircea Căpățînă a fost de altă părere: „Mi se par cele mai bune produse vegane pe care le-am gustat. Eu cred că tu ești șansa acestui business. Tatăl tău a intrat într-o zonă de confort de-a lungul anilor. Tu vii cu un suflu nou, dar mai aveți lucruri de schimbat. Sper să te lase și tu să ai energia ca să faci schimbarea asta în companie. Probabil o să aveți șansa la investiție pentru 1 sau 2 ani”.

După ce patru Lei s-au retras, Cristina Bâtlan a venit cu o propunere neașteptată:

„Bine Ilinca, ai banii de la mine!”. Antreprenoarea i-a oferit suma de 120.000 de euro pentru 19% din afacere. (Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus)

Gallery

Povestea Ilincăi Călugăr, tânăra care vrea să-și dezvolte afacerea cu produse vegetale 

Iezeress este o afacere de familie, înființată în 2002, a căror valori fundamentale încă stau la baza ei: promovarea unei alimentații sănătoase, sustenabile, prietenoase cu mediul, cu animalele și accesibilă tuturor. Au dezvoltat o gamă completă de alimentație, axându-se pe ingrediente de calitate și pe un procent ridicat de legume proaspete, facilitând aportul de nutrienți în dietă. Oferă peste 50 de produse, printre care se regăsesc și specialități vegane, care sunt creatia proprie. Firma are nouă angajați.

Povestea proprietarului pe scurt: 

Ilinca are 35% din Iezeress. A studiat ingineria biomedicală în Marea Britanie și Australia, iar după finalizarea studiilor a revenit în țară. Inițial a încercat programarea, dar a renunțat pentru Ingineria Biomedicală. În România, a demarat procesul de preluare a afacerii familiei. A păstrat doar numele, a rebrenduit și a creat produse.

Ilinca mai are o soră, care are o franciză de produse și aparate medicale.

Iubeste să călătorească, vizitând deja 40 de țări.

Printre hobby-urile ei se regăsesc: echitația, cățăratul, călătoriile și gătitul.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni