• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Fabius Antal își dorește să introducă stilul de viață sănătos în viețile românilor. Ce au spus investitorii despre propunerea lui de colaborare

Imperiul Leilor, 7 noiembrie 2023. Fabius Antal își dorește să introducă stilul de viață sănătos în viețile românilor. Ce au spus investitorii despre propunerea lui de colaborare

Fabius Antal este un tânăr pasionat de sport care își dorește să introducă acest stil de viață cât mai aproape de români, printr-o platformă de fitness și wellbeing care se axează pe educație, conștientizare, disciplină și formarea obiectivelor.

Gallery

​Orice om trebuie să fie din ce în ce mai conștient de importanța sportului în viața de zi cu zi. Acesta, deși știe că există mulți oameni care practică exerciții fizice, consideră că este important un ciclu amplu pentru a dobândi un stil de viață cu adevărat sănătos. Astfel, a inventat platforma Standard Fit și cere 50.000 de euro pentru a o dezvolta.

Fabius le cere Leilor 50.000 de euro pentru 20% din afacerea lui. După susținerea prezentării, Leii au vrut să afle mai multe despre conceptul din spatele imaginii Standard Fit:

„Mie mi se pare că îți trebuie foarte, foarte mulți bani ca să răzbați în industria asta sau există varianta cealaltă: rămâi o firmă românească, life couch pentru oameni. Ambele direcții mi se par grele și periculoase și de asta e un NU de la mine de investit”, a spus Mircea Căpățînă.

Exemplul lui a fost urmat și de alți investitori, niciunul nedorind să investească.

„Trei este numărul cu care am lucrat la echipa națională și am scris top 3 lucruri care te învață această aplicație: a te cunoaște pe tine, a te motiva și a-ți crea un mod de viață sănătos. Nici eu nu investesc”, a spus Răzvan Raț. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Fabius Antal de la Imperiul Leilor

Părinții lui au divorțat în 2017, dar fizic au fost separați încă de când Fabius era un copil. Tatăl său a decis să plece în Anglia pentru muncă, iar el, Fabius, venea cu mama de sărbători. A fost un copil cu un părinte în străinătate. Mama sa a avut probleme psiho-emotionale de cât se poate adânci în trecut. Din familie, persoana care l-a ajutat cel mai mult să se descurce a fost bunicul său, care nici măcar nu era bunicul său biologic, ci iubitul bunicii. El l-a învățat să scrie și să facă acolade. Mama l-a demoralizat foarte mult în copilărie, l-a criticat în mod repetat, fiind adesea influențată de consumul de medicamente combinate cu alcool.

Fabius a practicat baschet și atletism până la finalul liceului, obținând locul 3 în campionatul național la baschet. S-a retras din sport datorită unor accidentări suferite și a terminat junioratul în clasa a unsprezecea. Apoi și-a îndreptat atenția către fitness. După liceu, a plecat definitiv în Anglia, unde și-a dorit să urmeze o facultate, dar nu a putut din cauza opoziției mamei sale. El a învățat să participe la cursuri oferite de universitățile prestigioase, care erau gratuite. A lucrat ca antrenor și manager la o sală de fitness, după care s-a implicat în domeniul sănătății și al nutriției. În prezent, este atât antrenor, cât și nutritionist.

Fabius are o iubită în prezent, dar preferă să mențină relația lor în sfera privată pentru a o proteja.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni