• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Sorina și Michael Fredholm promovează un stil de viață sănătos și au nevoie de 500.000 de dolari pentru a-și dezvolta afacerea

Imperiul Leilor, 21 noiembrie 2023: Sorina și Michael Fredholm promovează un stil de viață sănătos și au nevoie de 500.000 de dolari pentru a-și dezvolta afacerea

Sorina și Michael Fredholm s-au cunoscut în sala de fitness și de atunci trăiesc o frumoasă poveste, atât personală, cât și profesională. Aceștia au pus bazele unui proiect de wellness ce propune programe online coordonate de diferiți specialiști de nutriție si fitness.

Gallery

​Cuplul a venit la Imperiul Leilor pentru a cere 500.000 de dolari pentru 10% din afacerea lor: „121 tribe”. Aceștia își doresc să ajute cât mai mulți oameni pentru a-și adapta și implementa un stil de viață sănătos, prin punerea la dispoziție a unei aplicații care oferă utilizatorilor sfaturi de la diferiți specialiști de nutriție si fitness.

După ce și-au expus prezentarea, Leii au venit cu concluzii:

„Eu aș încerca. M-am uitat și la alți doi lei de aici. Noi v-am face o propunere de 15% pentru cei 500.000 de dolari. I-ați avea alături de dumneavoastră pe 3 parteneri: Mirea, Dan și Răzvan Raț”, a spus Dan.

„Când ați spus voi că vreți să investiți, a fost un moment în care am gândit că ar trebui să investesc mai mult, dar m-am calmat. Cred că vreți să schimbați ceva în bine, pur și simplu. Nu este interesul meu să investesc în afara României și pentru oamenii din societatea înaltă, iar din acest motiv mă retrag”, a spus Wargha.

„Nu vreau să investesc singură această sumă în proiectul vostru, așa că de la o investiție individuală mă retrag. Pot să aduc doar 100.000 de euro pentru cei trei, dacă au nevoie de bani. Altfel, mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

După ce s-au sfătuit timp de 2 minute, cei doi s-au întors cu un răspuns:

„Acceptăm cu bucurie oferta voastră”, au spus ei.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Sorina și Michael Fredholm, de la Imperiul Leilor

Misiunea 121 Tribe este să inspire și să ajute oameni din întreaga lume să trăiască sănătos și sustenabil. Comunitatea a fost creată de Sorina, în parteneriat cu soțul său, Mikael Fredholm, fostul CEO World Class Romania, și Darin Olien, binecunoscutul autor al cărții "Superlife".

Cei trei s-au întâlnit la un mic restaurant numit Edgy Veggy undeva în Europa și au realizat că împărtășesc aceeași misiune de a ajuta lumea să aibă un stil de viață mai sănătos și mai durabil. 121 Tribe este o platformă globală care adună experți de renume din zona de wellness și oferă programe online, cu planuri alimentare, workouts, sesiuni de yoga, meditație, video-uri educaționale și workshop-uri. Programele pot fi urmate individual sau în grupuri, iar rezultatele sunt extraordinare. Până acum, 90% dintre participanți au descris programele ca o experiență "life-changing". Acum, echipa 121 Tribe este în procesul de dezvoltare a unor noi programe, astfel încât să poată oferi o varietate cât mai mare de experți.

Sorina este din Hunedoara, a făcut facultatea în Timișoara și s-a mutat în București pentru o carieră în muzică. Aceasta are un background în comunicare și advertising, cu experiență editorială în conducerea revistei clubului de fitness World Class timp de peste șapte ani, până în 2017.

De asemenea, a avut o experiență antreprenorială prin intermediul „The Red Carpet”, o agenție media pentru reclame și evenimente indoor din categoria fitness și wellness, lansată în 2007 de ea. A fost mereu în căutarea unui stil de viață sănătos și echilibrat, iar acum aproximativ 15 ani, a început să facă schimbări. Primul pas a fost să renunțe la carne și să adopte o dietă vegană, extinzând treptat și alte obiceiuri sănătoase.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni