• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Trei tineri inovatori din Cluj vor să pornească o afacere cu biciclete electrice. Wargha Enayati și Cristina Bâtlan s-au arătat interesați să investească

Trei tineri inovatori din Cluj vor să pornească o afacere cu biciclete electrice. Wargha Enayati și Cristina Bâtlan s-au arătat interesați să investească

Mihai Bogdan Deaconu și prietenii lui au venit la Imperiul Leilor cu o idee de afacere, iar Leii i-au încurajat să meargă înainte pe drumul ales. Wargha Enayati și Cristina Bâtlan s-au arătat interesați de businessul lor și le-au făcut o ofertă.

Mihai Bogdan Deaconu a prezentat o idee de afacere cu biciclete electrice, Dash, pe care să le închirieze lucrătorilor din corporații. 

Suma cerută și procentul oferit: 25.000 euro pentru 5%

Gallery

„Dash oferă un network de biciclete electrice dockless (fără stații) în regim bike-sharing, în vederea descongestionării traficului și ajungerii eficiente din punctul A în punctul B. Bicicletele vor fi localizate prin aplicația mobilă, aplicație prin care utilizatorul poate găsi cea mai apropiată bicicletă, plăti, naviga și gestiona cursele. Infrastructură clujeană este foarte propice pentru biciclete, cu noi proiecte de extindere în derulare”, spune inițiatorul afacerii.

Cine este Mihai Bogdan Deaconu

S-a născut în Cluj-Napoca. Înca de mic simțea că trebuie să existe ceva mai mult decât un job monoton, simțea că e atras de antreprenoriat. Singur la părinți. Părinții au fost mereu puțin mai rezervați în legătură cu afacerile, investitul, acțiuni, și alte derivate. Însă rezultatele încep să le schimbe și lor percepția despre această lume, începând să fie mai înțelegători și chiar venind cu păreri și idei utile.

„Partenerii mei sunt Marc și Andrei. În cadrul Academiei “Descoperă-ți pasiunea în IT”, am fost repartizați în aceeași echipă total întâmplător. Andrei are 17 ani, iar Marc 19, ambii elevi la Colegiul Național Emil Racoviță, în Cluj. Ne cunoaștem acum mai bine de un an și ne complementăm foarte bine, echilibrat. Andrei a lucrat pe embedded, iar Marc are expertiză în web&app development”.

Vezi materialul video de mai sus. 

Susține-ți businessul preferat din fiecare episod Imperiul Leilor

Susține-ți businessul preferat din fiecare episod Imperiul Leilor cu un vot! Intră pe deschislatehnologie.protv.ro și ajută-l să fie deschis la nou, deschis la tehnologie!

Afacerea cu cele mai multe voturi va primi un voucher pentru achiziționarea de soluții de tehnologie de la Vodafone pentru o perioadă de până la 2 ani.

Iar prin votul tău, ai șansa de a câștiga un premiu smart. Votează acum!

Articol susținut de Vodafone Business 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni