• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Un indian îndrăgostit de România a cumpărat o plantație de afine și produce sucuri naturale. Dan Șucu s-a retras de la investiție, dar i-a propus o colaborare

Un indian îndrăgostit de România a cumpărat o plantație de afine și produce sucuri naturale. Dan Șucu s-a retras de la investiție, dar i-a propus o colaborare

Indianul Ajay Naqvi, fondatorul „Blue Rennaisance”, a venit la Imperiul Leilor pentru a cere o investiție de 1.000.000 euro, în schimbul a 10% din afacere. Cu câțiva ani în urmă, el a cumpărat o plantație de afine, iar acum produce sucuri naturale.

Plantația se afllă în comuna Mândra din Toderița. Ajay Naqvi și familia lui se consideră pionieri într-un model de business atipic pentru România: cu precomandă platită în avans, înainte să se coacă afinele și livrare direct la consumator în 24 de ore de la coacere.

Povestea proprietarului pe scurt: 

S-a născut într-un sat din Raipur, India. Sunt 3 frați și numele fiecaruia reprezinta o credință întâlnită în India: Ajay – nume hindus, Bobby – nume creștin și Saify - musulman. La 7 ani a căzut într-o fântână. De atunci iubește foarte mult viața. A terminat un master în Publicitate și PR în India. A lucrat pentru branduri mari: Ogilvy, DDB, Y&R, Burnett. E căsătorit cu o româncă, Ramona, și au împreunp un fiu, Oliver (13 ani). A cunoscut-o prin prieteni comuni, pentru că ea a lucrat în India între 2003 și 2012.

În afacere se implică toata familia. Oliver scrie mesaje personalizate pe fiecare cutie cu afine care pleacp spre clienti. Soția este acționar, deține 10%, se ocupă de partea juridică și de comunicare. În iulie-august (perioada în care se culeg afinele), revine în țară, deoarece, în restul anului, lucrează in Clermont – Ferrand (Franța) ca Director Strategic partnerships la Global Development Network.

Toți Leii s-au retras, însă Dan Șucu i-a propus o colaborare:

„Partea de investiție mi se pare mult prea riscantă pentru a participa. Asta nu înseamnă că nu aș putea să vreau să investesc in viitor. Putem să facem altceva, dacă ești interesat. Sucurile tale naturale fac parte din ideile pe care le am și eu și vreau să le promovez mai departe. Încerc să fac o linie de sucuri de genul acesta pentru fanii Rapidului. Putem să discutăm asta în afara contextului de aici”, i-a spus antreprenorul. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni