• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul Leilor, 5 decembrie 2023: Alexandru Vasile și Adrian Vicol te ajută să îți ții datele în siguranță, cu un singur click. Cum au reacționat Leii la propunerea lor

Imperiul Leilor, 5 decembrie 2023: Alexandru Vasile și Adrian Vicol te ajută să îți ții datele în siguranță, cu un singur click. Cum au reacționat Leii la propunerea lor

Alexandru Vasile și Adrian Vicol s-au gândit serios la faptul că multe dintre datele noastre personale există în sistemele aplicațiilor pe care le folosim, motiv pentru care au hotărât să creeze o aplicație care să ne ajute să le ștergem atunci când ne dorim acest lucru.

Gallery

​Alexandru și Adrian au pus bazele unei platforme care le arată utlizatorilor ce companii dețin datele lor personale și, de asemenea, permite cererea pentru ștergerea acestora printr-un singur click. Conform statisticilor platformei, datele fiecărui utilizator sunt deținute, în medie, de peste 282 de companii. Ștergând datele de la companiile cu care nu mai interacționăm, ne protejăm pe noi înșine și putem evita situațiile neplăcute, ca de exemplu furtul de identitate.

AgainstData.com a primit certificarea de securitate Google OAuth 2.0, ceea ce garantează că datele personale ale utilizatorilor sunt protejate și securizate în întregime.

După ce și-au expus prezentarea, Leii au dat verdictul:

„Pe mine mă interesează domeniul, însă nu sunt specialist. Vreau să vă fac o ofertă: o să investesc dacă convingeți cel puțin doi Lei să investească”, a spus Cristina Bâtlan.

Astfel, tinerii au încercat să îi convingă și pe ceilalți Lei să investească în afacerea lor.

„Eu vă ofer 350.000 de euro pentru 33% din afacere”, a spus Răzvan Raț.

„În primul rând vrem să vă mulțumim pentru seara asta, a fost foarte tare. Vă mulțumim și pentru oferte. Din păcate, uitându-ne la evaluările noastre din trecut, nu putem să acceptăm o astfel de ofertă...”, au spus cei doi.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Alexandru Vasile și Adrian Vicol de la Imperiul Leilor

Alexandru și Adrian, doi prieteni apropiati de peste 20 de ani, au găsit în Alexis Enache un partener de nădejde, iar împreună au creat o platformă cu adevărat remarcabilă. Viața lor, deși nu s-a desfășurat sub semnul evenimentelor extraordinare, a fost plină de experiențe comune și o legătură puternică.

Prima lor întâlnire a avut loc la liceul "Alexandru Ioan Cuza" din București, iar apoi au continuat călătoria academică la ASE, însă cu specializări diferite. După facultate, drumurile lor profesionale s-au despărțit. Alex a început ca jurnalist la Top Gear și ulterior a făcut pasul în lumea publicității, lucrând la agenții precum McCann în București și Grey în Londra. În timp ce Adrian a devenit expert în business intelligence și lucrează în domeniul deciziilor bazate pe date.

Pe lângă pasiunea comună pentru tehnologie și inovație, cei doi prieteni împărtășesc o dragoste comună pentru mașini. Cu vehicule care au atins deja pragul de 20 de ani, colecția lor este situată în inima Bucureștiului.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni