Adelina Pestrițu, despre planurile provocatoare și...pestrițe

Invitată La Măruță, Adelina Pestrițu a dezvăluit că e față în față cu un proiect provocator. 

Vedeta va juca într-o comedie și intenționeză să se pregătească intens, ba chiar să ia lecții de actorie:
 
„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele. Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă. (...) Da, îmi este dor și de TV, dar nu a fost niciun proiect despre care să spun mamă, ce chimie am. "

Vezi apariția specială a Adelinei și a celor doi căței în fotografiile din GALERIA FOTO


Adelina a povestit că ia și lecții de dans:

 „Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt ca un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a ma perfecționa în acest domeniu. O să apar la TV când o să dansez, dar deocamdată nu. Profesorul meu e Boantă și îmi e și rușine când îl văd cum dansează."

Adelina a venit La Măruță alături de cațeii ei superbi - Choco și Sugar, coafați și parfumați. Mare iubitoare de animale, Adelina Pestrițu a suferit enorm când cățelușa Nobby a murit la vârsta de 11 ani.
 
Adelina mai are acasă o pisică Sphynx, pe nume Ra, pe care a primit-o de la soțul ei, la o lună după ce Nobby s-a prăpădit, din cauza unor afecțiuni multiple, printre care și cancer. În trecut, vedeta a avut acasă și un raton, pe care însă l-a dus la Zoo, atunci când a rămas însărcinată. 

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ INSTAGRAM ADELINA PESTRIȚU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni