Deea Maxer, prima apariție după divorțul de Dinu Maxer

Deea Maxer a apărut La Măruță și a făcut declarații sincere despre separarea de artist. 

Artista a spus adevărul despre despărțirea lor, dar și despre actuala relație în care este implicată acum. Deea spune că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț, dar este mulțumită și că "există viață după divorț."

„ Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. (...) Vreau să dezmint aberațiile. (...)Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri. (...) Nu am mai funcţionat împreună! Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Nu ne-am prefăcut când eram fericiți, chiar eram. (...)
 
Deea a vrut să clarifice situația și în ceea ce privește infidelitatea, de care amândoi au fost acuzați. 
 
„S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi. (...) Am fost doar doi oameni care şi-au schimbat principiile de viaţă.- E vorba de o femeie care a ajuns la o anumită maturitate și vede lucrurile altfel. (...) Eu nu aş fi zis niciodată că o să divorţez, am vrut să reparăm lucrurile, dar nu mai eram compatibili. Nu am mai funcţionat împreună, asta e viaţa, am acceptat situaţia. Nu poți repara incompatibilitatea. (...) De ce să minți poporul cu televizorul?"
 
„E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Eu sunt femeia cu un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru. 
 
Deea a recunoscut că atât ea, cât și Dinu au alte relații. 
 
După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! (...) Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (...) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama. "

"La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calimității. Era israscibil. Îi sărea sosul picant. Era 
violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, tu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante.”

Vezi atașat interviul, dar și întrebările pe care le-a primit Deea la rubrica sosurilor picante

VEZI ȘI GALERIA FOTO

FOTO: DEEA MAXER INSTAGRAM 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni