• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Bogdan, povești din culisele "Săriți de pe fix!" Plănuiește să fie tată și deocamdată e "Tată part-time"

Alex Bogdan, povești din culisele "Săriți de pe fix!" Plănuiește să fie tată și deocamdată e "Tată part-time"

Alex Bogdan a venit La Măruță și a intrat cu o...concluzie "Ce bine e să fii lider."

Joi seară, emisiunea a fost într-adevăr lider incontestabil de audiență. 8 comedianți și doi invitați speciali au acceptat provocarea lui Cabral de a lua parte la cel mai nebun show de divertisment din România, în care marele premiu este buna dispoziție: Săriți de pe fix! 



La Măruță, Alex Bogdan a povestit:

"A fost extraordinară atmosfera. (...) Invitații veneau ca la o emisiune, hai că stau acolo frumos, când ajungeau, ce se întâmplă aici, e fain! Au plecat și cu bani și cu bună dispoziție. (...) Mulțumim mult că v-ați uitat."

Alex Bogdan joacă alături de Eva Măruță în filmul "Tati part-time". Rolul său, Iustin, îi dă viață unui avocat cu o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de Eva. La Măruță, actorul a mărturisit și că "mereu îmi e dor de iubita mea, Cătălina, la sfârșitul zilei avem noi îmbrățișarea noastră de cinci minute, la un moment dat o să anunț aici că o să fiu tată."

Actorul care a jucat și în Haita de acțiune a mărturisit că are o legătură specială cu actrița Anca Dinicu, cu care va împărți același platou la Săriți de pe fix!  Pentru el, Anca e cea mai sărită de pe fix! 

Anca Dinicu este o forță comică, un om de o bunătate rară, de un bun simț total. O știu pe Ancuța din UNATC și tare mă bucur că în sfârșit, după atâția ani, am avut șansa să-i fiu coleg. 

Și vreau din tot sufletul să le transmit tuturor colegilor săriți de pe fix că îi iubesc, că le datorez inima mea pentru cât de mișto sunt în această emisiune. Vă jur, niciodată nu m-am simțit atât de bine într-un grup de oameni”, a concluzionat Alex Bogdan pentru protv.ro

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Urmărește Săriți de pe fix! simultan pe PRO TV și VOYO! Începând cu a doua ediție, emisiunea e disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni