Angela Rusu, împăcare eșuată cu mama, după patru ani de tăcere

Angela Rusu a povestit, cu lacrimi în ochi, despre un conflict care o macină de peste 20 de ani: neînțelegerea cu mama ei.

Emoționată peste măsură, cu vocea tremurată, și-a deschis sufletul:

"Este o poveste foarte delicată și care pe mine mă apasă de foarte mulți ani de zile! Îmi iubesc părinții, pe amândoi! Am fost atașată mai mult de tata, că știa cum să mă ia! Pot să spun însă că iubirea a fost egală! (...) Părinții mei au divorțat acum 28 de ani și atunci s-a produs această ruptură. Din cauza egoismului ei, în primul rând, pentru că eu l-am acceptat pe tata și relația lui, pentru că și-a refăcut viața. Și ea de fapt. I-am acceptat pe amândoi. Ei nu îi convenea pentru că voiam să am o relație cu fosta soție a tatălui meu, iar ea vorbea foarte urât de tata. (...) Ea a vrut să îmi domine viața."(...) 

"Am rugat-o să aibă grija de Larisa, fiica mea cea mare și ea a zis într-o zi, când Larisa avea 15 ani, că ea nu mai vrea să aibă grijă și fata a rămas singură. Am venit eu pentru ea, noroc că erau copiii mei cuminți. (...) Mama mea a fost plătită să stea cu fata mea ca și bunică. Deci cam nasol. (...) Fetele mele nu vor să vorbească cu ea pentru că ea vorbea urât de mine cu ele. "

De sărbători, Angela a vrut să se împace cu mama ei, dar încercarea a fost eșuată:

"Eu mi-am dorit foarte mult să am o relație civilizată cu ea, de când eram mică și mi-am dat seama că o iubesc. Marius, soțul meu, a fost cel care a insistat să ne împăcăm. A zis că dacă tot e așa de aproape de noi, hai să o cunoască pe Măriuca. Nu cred că a fost de acord să mai fac un copil și nu a cunoscut-o pe Măriuca. Mama avea impresia că Marius îmi cheltuia banii. Lui i se spărgea tot în cap. (...) Eu am vrut să o văd de Crăciun și ea nu a vrut."

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni