Imagini de pe insulă! Cum arată vila în care cei 10 concurenți de la Love Island vor locui împreună

Imagini de pe insulă! Cum arată vila în care cei 10 concurenți de la Love Island vor locui împreună

În jocul dragostei, doar cei potriviți rămân împreună! Love Island, originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. 

Reality show-ul prezentat de Alina Ceușan debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, dar cu o zi înainte pe VOYO.

Pe contul personal de Instagram, Alina Ceușan și-a exprimat entuziasmul pentru noul proiect: ”Am ținut o vreme secretul, dar acum a venit timpul: sunt încântătă să vă anunț că voi fi gazda emisiunii Love Island. Primul sezon al show-ului original care a încântat o lume întreagă va fi o provocare și sunt mândră să fiu parte a acestui proiect important care celebrează cuplurile și iubirea care îi unește. Tenerife, hai că venim!”. 

Până să înceapă emisiunea pe VOYO și la PRO TV, fanii nerăbdători pot vedea, în clipul de mai jos, imagini cu vila în care cinci băieți și cinci fete își vor găsi dragostea. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni