• Emisiuni
  • Love Island România
  • Alina Ceușan, gazda show-ului Love Island România: „Abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet”

Alina Ceușan, gazda show-ului Love Island România: „Abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet”

Alina Ceușan, gazda show-ului Love Island România: „Abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet”

Love Island, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA, va fi în curând pe VOYO și la PRO TV. 

Alina Ceușan este gazda show-ului Love Island România. Ea ne va ține la curent cu poveștile de dragoste sau dramele dintre concurenți. Vedeta este nerăbdătoare să ne facă un tur al vilei în care vor locui fetele și băieții și să ne spună poveștile celor care s-au înscris la show-ul Love Island România.

Într-un interviu pentru PRO TV, Alina ne-a vorbit despre cum a primit vestea că va fi gazda show-ului Love Island România, dar și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de soțul ei, Raul Tișa. 

Felicitări! Prima ta experiență în calitate de prezentatoare. Cum ai fost aleasă și cum ai reacționat atunci când ai aflat că vei fi gazda show-ului Love Island România?

„Este prima mea experiență de acest gen și de-abia aștept să văd cu ce provocări vine la pachet. Am avut parte de mai multe castinguri și într-un final am trecut peste toate acele emoții care sunt absolut normale și care anunță de fapt faptul că vei face ceva grandios. Atunci când am primit vestea eram acasă pe terasă și m-am bucurat foarte tare. Știu că vine cu foarte multe provocări, însă înseamnă un pas înainte în cariera mea și abia aștept să văd cum va fi”.

Alina Ceușan a mărturisit că nu este străină de acest format: „Am urmărit seriile din USA și pe cele din UK. Este genul de format fresh, efervescent pe care îți face plăcere să-l urmărești de pe canapea”. 

Despre cei care se înscriu la show-urile de dating pentru a-și găsi jumătatea, Alina crede că sunt „în primul rând curajoși și le admir curajul”.

În opinia ta, care sunt principalele calități pe care femeile le găsesc irezistibile la bărbați?

„Țin să cred că în 2023 trecem dincolo de aspectul fizic și ne gândim foarte mult la personalitate, la mindset și la modul în care acționează într-o situație”.

Gazda show-ului Love Island România este împlinită și pe plan personal. Alina este căsătorită din 2019 cu hairstylist-ul Raul Tișa, alături de care are un fiu adorabil, pe nume Rock (3 ani). 

Știu că tu ți-ai găsit marea dragoste. Povestește-mi puțin, cum te-a cucerit Raul?

„Raul m-a cucerit în primul rând prin personalitatea efervescentă și firea artistică, prin modul în care trăiește momentul la maximum”.

Care este cel mai romantic gest făcut de soțul tău?

„Cererea în căsătorie din Veneția”.

Care este cel mai frumos compliment care l-ai primit vreodată?

„I love your mindset! (Iubesc modul în care gândești)”

Cum au reacționat soțul și băiețelul tău, Rock, când au aflat că vei fi gazda show-ului Love Island România, care va fi filmat într-o destinație exotică?

„Rock va veni cu mine și a răspuns încântat cu un „YES” acestei noi provocări, iar Raul mă susține ca de fiecare dată și va fi și el o parte din timp alături de noi. Țin să menționez că susținerea familiei și a celor dragi este foarte importantă într-o meserie cum este cea pe care o am eu…când ești mult timp plecată și cred că sunt norocoasă din acest punct de vedere”. 

Un mesaj pentru telespectatorii PRO TV. La ce să se aștepte de la Love Island România?

„Va fi un show de care cu siguranță se vor îndrăgosti mai ales datorită interacțiunii live prin intermediul aplicației, dar și a faptului că e genul de produs media pe care-l urmărești cu plăcere de pe canapea. Până la urmă a făcut senzație în peste 25 de țări și mă aștept ca publicul să-l primească cu brațele deschise și în România!”. 

Love Island România, în curând pe VOYO și la PRO TV!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni