• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island 2023, 16 octombrie. „Mămică, dacă mă vezi, îmi pare rău!” Cum s-au îmbrăcat băieții la petrecerea în stilul anilor 80

Love Island 2023, 16 octombrie. „Mămică, dacă mă vezi, îmi pare rău!” Cum s-au îmbrăcat băieții la petrecerea în stilul anilor 80

Love Island 2023, 16 octombrie. „Mămică, dacă mă vezi, îmi pare rău!” Cum s-au îmbrăcat băieții la petrecerea în stilul anilor 80

În vila „Love Island” din Tenerife petrecerile tematice sunt preferatele concurenților. În ediția din 16 octombrie, aceștia s-au costumat în stilul anilor 80 și au dansat până nu i-au mai ținut picioarele.

Fetele au purtat colanți, body-uri și bentițe, ca la ora de aerobic, iar băieții au făcut senzație în costume de baie asemănătoare cu al lui Borat. „Mămică, dacă mă vezi, îmi pare rău!”, a exclamat un băiat.

​În seara petrecerii, concurenții au avut parte și de o surpriză. În toiul distracției, un musafir neașteptat a intrat în vilă.

Gallery

Cine este Luis, noul concurent de la Love Island 2023

În ediția din 16 octombrie, concurenții de la Love Island fac cunoștință cu Luis, noul bombshell, în vârstă de 24 de ani. Tânărul are două joburi. Este inginer în domeniul nuclear, dar și model.

„Mă aflu într-un moment al vieții mele în care sunt pregătit să-mi activez inima și să i-o ofer unei fete, în speranța că vom avea o relație de lungă durată”, spune el în clipul de prezentare.

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni