• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • „România, te iubesc!” s-a clasat în topul preferințelor celor de acasă. Ediția despre agricultura românească, lider absolut de audiență

„România, te iubesc!” s-a clasat în topul preferințelor celor de acasă. Ediția despre agricultura românească, lider absolut de audiență

„România, te iubesc!” s-a clasat în topul preferințelor celor de acasă. Ediția despre agricultura românească, lider absolut de audiență

Agricultura este ramura economiei care, la noi în țară, a absorbit cel mai bine fondurile europene. Cu bani din UE, fermierii din sudul țării au cumpărat dotări inteligente care, spre exemplu, le permit să pornească sistemele uriașe de irigații pentru terenurile lor, în timp ce ei se află într-un alt colț al lumii.

Gradul de accesare este de peste 80%, în care intră și subvențiile pentru terenuri și animale, dar și proiectele pentru dotări.

„Banii nu se iau tocmai ușor, dar fac diferența, după implementarea proiectului. Am văzut în fermele de la noi investiții pe care acum 20 de ani le vedeai prin Germania, Olanda, Franța. Suntem la standarde înalte, în multe exploatații agricole, în prezent”, a spus Rareș Năstase.

Emisiunea România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, fiind lider absolut de audiență în intervalul orar 18:00 – 18:58, și a înregistrat 3.9 puncte de rating și 21.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 1.4 puncte de rating și 8.1% share.

 Campania „EU Yes La Vot” continuă și săptămâna aceata, iar o nouă ediție România, te iubesc! este disponibilă duminică, de la 18:00, la PRO TV și VOYO.

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni