• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • Un nou sezon România, te iubesc! începe duminică! Paul Angelescu deschide seria anchetelor cu materialul: „Litoral, recif imobiliar”

Un nou sezon România, te iubesc! începe duminică! Paul Angelescu deschide seria anchetelor cu materialul: „Litoral, recif imobiliar”

Un nou sezon România, te iubesc! începe duminică! Paul Angelescu deschide seria anchetelor cu materialul: „Litoral, recif imobiliar”

Au schimbat legi, s-au luptat pentru a arăta nedreptatea și au prezentat, întodeauna, obiectiv neregulile care se întâmplă în România.

Gallery

​De 16 ani, jurnaliștii România, te iubesc!, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase aduc în fața telespectatorilor anchete care prezintă situația din țara noastră. Cel de-al 32-lea sezon va începe duminica aceasta, de la 18:00, cu ancheta: „Litoral, recif imobiliar”, semnată de Paul Angelescu.

 Peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei sălbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vândute și lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primării, ministere, dar și dezvoltatori imobiliari se luptă pe controlul Grindului Chituc. O zonă din rezervația Deltei Dunării de 7 ori mai mare decât Mamaia și Năvodari la un loc.

 „Duminică mergem pe litoralul Mării Negre! Cu Mamaia și Năvodari compromise de dezvoltări haotice, presiunea imobiliară se mută acum spre plajele din Deltă și în sud spre stațiunile fanion: Olimp și Neptun. În sudul litoralului au început defrișările în pădurea Comorova, singura pădure de pe litoral. Iar primăria a aprobat blocuri de 17 etaje pe ce erau odată spații verzi. „Cerul este limita”, ne-au declarat autoritățile. Spun că n-au cum să atragă altfel investitori serioși dispuși să dezvolte stațiunile și să ridice facilități noi de cazare”, a spus Paul Angelescu.

 Nu ratați prima ediție România, te iubesc! din noul sezon, duminică, de la 18:00, pe PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni