Prima ediție România, te iubesc! din acest sezon a fost lider de audiență!

Prima ediție România, te iubesc! din acest sezon a fost lider de audiență!

Un nou sezon România, te iubesc! a început duminică. Paul Angelescu a prezentat o anchetă despre cum litoralul românesc este compromis de dezvoltări imobiliare haotice, decizii luate cu interes pentru anumite firme și unele autorități care ridică indolente din umeri. Prima ediție a fost lider de audiență.

Ancheta ”Litoral, recif imobiliar” a arătat cum peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei sălbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vândute și lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primării, ministere, dar și dezvoltatori imobiliari se luptă pe controlul Grindului Chituc - o zonă imensă din rezervația Deltei Dunării.

„Statul român are o mare problemă: oficial nu știe ce sunt falezele și unde se află ele. Așă că n-are cum să le protejeze. De 10 ani încearcă să se lămurească. Intre timp le-au găsit dezvoltatorii și au început să construiască pe ele, în prima linie de la plajă”, a spus Paul Angelescu despre ediția de duminică.

România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 17:59 – 18:57, și a înregistrat 5.9 puncte de rating și 20.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.2 puncte de rating și 14.7% share.

Duminica viitoare, urmărim o nouă anchetă marca România, te iubesc!, de la 18:00, pe PRO TV și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni