• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • România, te iubesc! a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Emisiunea a fost lider de audiență

România, te iubesc! a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Emisiunea a fost lider de audiență

România, te iubesc! a fost, aseară, în topul preferințelor telespectatorilor! Emisiunea a fost lider de audiență

Duminică, la România, te iubesc!, Rareș Năstase ne-a prezentat ancheta Sufocați de gunoaie – un material despre deșeurile ilegale și cum țara noastră are toate șansele să ajungă groapa de gunoi a Europei.

Deșeurile depistate în transporturile controlate la frontierele țării, în ultimii 3 ani, provin din Austria, Germania, Marea Britanie, Italia, dar și din Bulgaria sau Grecia. Anul trecut, autoritățile au oprit peste 6.000 de tone de gunoi, iar când importatorii sunt prinși și apar dosarele penale, se dau condamnări, dar gunoiul nu e trimis înapoi în țara care l-a produs, ci rămâne pe teritoriul României.

„Autoritățile fac eforturi, am mers pe teren cu numeroase echipe de control, dar și inspectorii ANPC și comisarii Gărzii de Mediu - sunt prea puțini pentru cât de multe sunt transporturile care trebuie verificate în punctele de trecere a frontierei. Interesant va fi cât de ușor vor trece astfel de deșeuri, dacă se vor aplica și la transportul rutier condițiile de liberă circulație, din spațiul Schengen”, a declarat Rareș Năstase.

Emisiunea România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 17:58 – 18:57, și a înregistrat 3.3 puncte de rating și 17.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 2.2 puncte de rating și 11.8% share.

Nu ratați duminică, de la 18:00, o nouă ediție România, te iubesc! pe PRO TV și VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni