Alla e un artist complet. N-o sa ghiciti ce face cand nu o vede nimeni

Alla e un artist complet. N-o sa ghiciti ce face cand nu o vede nimeni

Pe Alla o stie toata tara gratie momentelor sale explozive de la Romanii au talent. Ceea ce nu stiu cei care i-au urmarit evolutiile de la PRO TV e ca tanara din Cluj-Napoca are o sumendenie de talente pe care nu le-a dezvaluit decat apropiatilor.

Cand danseaza e Alla. Insa, in afara scenei, lumea o cunoaste sub numele de Paula Moldovan. Ajunsa in finala Romanii au talent, tanara dansatoare e un artist polivalent. In timpul liber deseneaza, sculpteaza si canta, dar nu in vazul lumii, fiindca se declara o timida incurabila.  

„Imi place foarte mult sa cant si, fiindca nu am avut o scena pana acum, cant acasa, in baie, la dus, oriunde nu dau ochii cu oamenii. Sunt destul de rusinoasa cand vine vorba de cantat. Nu am un artist preferat, insa acum mi s-a pus pata pe Aurora. Ii stiu melodiile si imi plac foarte mult. Da, desenez, dar uneori mai si sculptez, insa nu pun prea mare baza in asta, fiindca nu am materialele necesare si nici timp”, a marturisit tanara dansatoare.

Daca mai spunea ca si gateste, era numai buna de maritat. Dar stati ca interviul nu s-a terminat! Ne-a promis ca ne invita la masa fiindca face niste clatite grozave si, uneori, inventeaza retete. „Mai am o reteta a mea, de desert, care se face cu cereale, peste care torn o tona de ciocolata si o groaza de dulciuri, jeleuri, bomboane, tot ce are muuult zahar”, ne-a spus Alla, cu zambetul pana la urechi. 

In ciuda succesului ei de la Romanii au talent, Alla se considera un om simplu si natural si cauta mereu compania celor care ii seamana. Acestea sunt si calitatile pe care le apreciaza la un baiat, insa nu prea are timp de flirt. „Nu prea apuc sa vorbesc cu baietii. Trupa in care dansez e universul meu, nu am prea multi prieteni. Cei mai multi baieti cu care vorbesc sunt artisti, iar explicatia e ca facem schimb de experienta”, spune Alla.

Dar, motivul pentru care nu prea vorbeste cu baietii, doamnelor si domnilor, este ca are deja iubit. E un tip simplu, care se aseamana foarte mult cu ea si care iubeste dansul la fel de mult. „Uneori ni se intampla sa vorbim foarte multe propozitii intregi”, spune Alla amuzata.

Calificata in finala Romanii au talent, Alla nu a tremurat la gandul ca toata tara va fi cu ochii pe ea. Nu s-a gandit niciodata sa castige acest show, obiectivul ei fiind mereu altul. „Scopul meu principal este sa-mi iasa numarul asa cum mi-l propun eu. Sunt tipul de persoana care nu are genul acesta de asteptari. Si Golden Buzz-ul a fost ceva neasteptat, ca si prezenta mea in finala. Insa experienta Romanii au talent m-a provocat foarte mult”, a marturisit Alla.

Vezi mai jos momentul in care Mihaela Radulescu o trimite direct in finala Romanii au talent!



Dupa finala Romanii au talent urmeaza focurile examenului de Bacalaureat, insa nu-si face probleme din cauza asta. Nu se gandeste inca la facultate, pe care o poate face oricand. Alta e tinta ei. „Imi doresc foarte mult sa vad lumea, dar nu singura. Mi-as dori sa iau cu mine toate persoanele cu care impartasesc dansul, sa mergem sa acumulam foarte mult din afara, dar si sa aducem de afara tot ce se poate aici. Personal imi doresc sa le inspir tinerilor increderea in puterile lor. Cand dansez imi imaginez ca iau pe toata lumea cu mine pe scena. 

Stai cu ochii pe finala Romanii au talent, care e vineri seara, de la ora 20:30! Alla are nevoie de votul tau.

Show-ul tau preferat e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni