• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, după o interpretare angelică la harpă

Românii au talent 2021: Daria Batschi-Beleca a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, după o interpretare angelică la harpă

Cânta de 5 ani la harpa, de la finalul clasei a patra a vrut să înceapă să studieze muzica. S-a îndrăgostit de pian, ea își dorea să facă muzică. Profesorul le-a spus părinților că nu are nicio înclinație în acest sens. Ea își dorea mult să facă asta, părinții au vorbit și cu alți profesori și au aflat ca are talent.

În clasa a patra a început să ia lecții de muzică de performanță. Au fost la colegiul George Enescu și din clasa a cincea nu putea sa intre direct la pian, trebuia să aleagă un alt instrument. Așa a ajuns la harpă. Din clasa a cincea face harpă cu doaman prof. Miruna Vidican, a fost la concursuri, a fost plecată din țară, a luat premii multe. Acum face cu Mariana Tudor Ilianovki. 

Tatăl este mediator, iar mama este avocat. Mai are un frate mai mic, care cântă la percuție. Este la aceeași școală cu ea. El cântă și la tobe, și la marimba. 

Cel mai important moment pe plan profesional a fost începutul, mai ales că părinții au susținut-o. Fiecare concurs, recital sunt importante, oricât de mici ar fi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni