• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Povestea lui Karlos Tănăsucă, puștiul din Iași care a efectuat calcule cu o viteză uimitoare pe scena de la Românii au talent

Povestea lui Karlos Tănăsucă, puștiul din Iași care a efectuat calcule cu o viteză uimitoare pe scena de la Românii au talent

La 10 ani, Karlos demonstrează un talent strălucit la matematică. Băiețelul din Iași face calcule grele cu o viteză uimitoare.

Gallery

​Karlos avea 5-6 ani când tatăl lui l-a dus la un curs de matematică. El a acceptat imediat, pentru că era pasionat de cifre. 

Karlos ar vrea să devină IT-ist și crede că matematica îl va ajuta în această direcție. Este olimpic la matematică și a câștigat locul I la prima lui olimpiadă.

Mama lui Karlos i-a părăsit, pe când copilul avea doar 3 ani, a plecat în Germania și nu se mai știe nimic de ea. Tatăl lui Karlos lucrează taximetrist și face tot posibilulul ca fiului său să nu-i lipsească nimic. Băiețelul este pasionat de jocuri video- Fortnite, CS și Roblox.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Răsfață-te cu un sejur wellness la băi! Profită acum de ofertele Travelminit, unde ai acces la cea mai largă ofertă de cazare din România, cu vouchere de vacanță.

Lider pe piața rezervărilor cu card de vacanță, Travelminit a fost fondată în Cluj-Napoca și este acum unul dintre cei mai mari jucători pe piață rezervărilor hoteliere din România încă din 2017. Fie că preferi hotelurile, pensiunile sau apartamentele, Travelminit îți oferă peste 7500 de unități de cazare în România active pe platformă, având șansa să rezervi un sejur de neuitat pe litoral, la munte, în destinații balneoclimatice sau în orașe mari. În 2023, Travelminit raportează 30 milioane de euro vânzări în România.

*Articol susținut de Travelminit



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni