• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 21 mai. Cerere în căsătorie la Survivor All Stars! Ce îi oferă TJ Miles Franciscăi în loc de inel e cu totul neașteptat, dar și vital la Survivor: "Asta e tot ce am acum"

Survivor All Stars, 21 mai. Cerere în căsătorie la Survivor All Stars! Ce îi oferă TJ Miles Franciscăi în loc de inel e cu totul neașteptat, dar și vital la Survivor: "Asta e tot ce am acum"

Frnacisca și TJ Miles sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Chimia dintre ei ei evidentă, iar Francisca, atunci când își vede iubitul, mărturisește că, în tot acest timp în care TJ a fost la Survivor, l-a simțit mai aproape ca niciodată. La rândul său, TJ spune că este femeia alături de care se simte cel mai bine, cel mai acceptat și cel mai în largul său. 

Mai îndrăgostit ca niciodată, TJ o cere pe frrumoasa sa iubită în căsătorie. Nu are un inel și promite că va cumpăra unul când vor ajunge în țară, dar folosește singurul lucru pe care îl deține, dar care la Survivir e vital. E vorba de un sac de orez, în condițiile în care orezul a hrana de bază a concurenților. 

Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici. Și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!

După cererea în căsătorie, TJ a mărturisit la testimoniale:

A fost destinul, soarta mea să o cer în Survivor! Orezul reprezintă tot ce am în Survivor, pentru că orezul mă hrănește.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni