• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Momentul viral de la Visuri la cheie, 25 octombrie 2023: Dragoș Bucur a încercat să mulgă o oaie

VIDEO Momentul viral de la Visuri la cheie, 25 octombrie 2023: Dragoș Bucur a încercat să mulgă o oaie

VIDEO Momentul viral de la Visuri la cheie, 25 octombrie 2023: Dragoș Bucur a încercat să mulgă o oaie

Visuri la cheie a fost miercuri seară în casele românilor cu povestea impresionantă a lui Alexandru Damian, un tânăr din satul Nicolae Bălcescu (jud. Călărași) care este tutore pentru frații săi mai mici. Dragoș Bucur a oferit un moment amuzant, foarte gustat de public.

Gallery

Dragoș Bucur s-a mutat la țară, însă nu și-a propus să crească oi. Totuși, pentru a-l convinge pe Alexandru Damian să plece în vacanță, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie a fost gata să se așeze în scaunul de muls, la stână. Pentru a câștiga pariul, Dragoș trebuia să mulgă măcar 100 ml de la oile lui Alexandru. A fost mai greu decât se aștepta.

Eu cred că nu-i chiar atât de dur mulsul, cum cred că se vede la televizor. Prima oară am zis: băi, frate! Săracele oi! Dar nu-i chiar așa. Odată ce le-ai prins de uger și ai început să le mulgi, îți dai seama că ele se liniștesc”, a spus Dragoș Bucur. Serios? Vezi VIDEO mai jos!

În episodul 7 al sezonului 10, echipa de arhitecți a făcut cunoștință cu familia Damian, formată din 5 frați rămași fără părinți. Copiii se îngrijesc singuri, după plecarea mamei și moartea tatălui lor.

Până să vină Visuri la cheie la ei, cei 5 frați locuiau într-o casă dărăpănată, veche de 70 de ani, care putea să cadă pe ei în orice moment. Vezi cum arată casa lor acum!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni