• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Încă două zile și începem noul sezon

BLOG DE REGIZOR: Încă două zile și începem noul sezon

BLOG DE REGIZOR: Încă două zile și începem noul sezon

Astăzi este difuzat un nou episod Vlad și mulți oameni se vor uita la televizor în această seară; până la începerea episodului vom termina filmările aferente zilei de luni și vom avea două lucruri clare: că mai avem doar o zi de filmare pentru acest sezon și că, aproape fără nicio pauză, ne întoarcem pentru a relua filmările pentru cel noul sezon, care tocmai a fost aprobat. 

Faptul că un serial are mai multe sezoane este un efect al succesului, un simptom al faptului că spectatorii au urmărit aventurile protagoniștilor noștri și pentru noi este dovada că vom rămâne fără niciun fel de vacanță. Dar avem ceva care să ne consoleze: vinerea viitoare vom zbura la Istanbul pentru a începe sezonul într-un stil mare.

Acolo vom filma primele trei episoade ale viitorului sezon; Istanbul este întotdeauna un oraș minunat și este un privilegiu să putem filma acolo.  

Ca să fiu sincer, terminaserăm noile scenarii de ceva vreme, alesesem actorii pentru noile personaje și selectasem locații spectaculoase pentru continuarea poveștii, dar nu vrem să dezvăluim prea mult din surprizele pe care vi le-am pregătit.

Deși pare ciudat, cel mai important lucru legat de noul sezon, nu sunt neapărat noutătile care vor apărea, ci munca depusă până în prezent: poveștile care au pătruns în mintea spectatorilor, acele personaje care sunt deja familiare, răzbunarea lui Vlad, răutatea lui Titi, inocența Roxanei, regretele Elizei, puterea lui Cezar, îndoielile lui Ștefan și călătoria lui Leo în iad.

Aceasta este baza lui Vlad, adică averea noastră și acestea sunt stelele noastre. Deoarece acum le cunoaștem (cei care facem serialul și telespectatorii) este mult mai ușor să creăm noi povești pentru aceste personaje ... Pentru toată lumea?

Este posibil ca unii să nu revină în noul sezon în viață, pentru că nu uităm că mai avem multe de povestit în actualul, așa că diseară, la 20:30, toată lumea va vedea noul episod.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni