• Emisiuni
  • VLAD
  • BLOG DE REGIZOR: Niciodată să nu spui niciodată!

BLOG DE REGIZOR: Niciodată să nu spui niciodată!

BLOG DE REGIZOR: Niciodată să nu spui niciodată!

Când pregăteam serialul VLAD, spuneam într-o întâlnire că ar trebui să ne gândim la posibilitatea că Vlad ar putea fi difuzat și în afara țării, însă oamenii din jur s-au oprit din ceea ce făceau și mi-au răspuns printr-un surâs condescendent. 

- Nu s-a vândut niciodată un serial românesc în afara țării, spuneau ei.

Un material scris de Jesus del Cerro!

Ca prin magie, s-au întors la ceea ce făceau și nu mi-au luat vorbele în serios. Eu, bineînțeles, nu am uitat ceea ce am spus și ceea ce eram sigur că se va întâmpla. Seria a trecut de la plan la producție: aveam un alai de actori impresionanți, o echipă bună de filmare și o producție grandioasă.

Ușor, ușor, actorii au înțeles ceea ce ne doream de la ei și am obținut interpretări extraordinare, echipa de filmare a făcut posibile cadre surprinzătoare, am avut secvențe de acțiune cum niciodată nu s-au mai văzut, iar producția ne-a găsit locuri de filmare care au ridicat nivelul serialului. VLAD s-a lansat, iar telespectatorii au înțeles că nu era doar încă un serial TV, era un serial cu majuscule, era o experiență nevăzută până atunci în România, bazată pe moștenirea extraordinară lăsată de marele roman „Contele de Monte Cristo”.  

VLAD a evoluat: filmări în Grecia și Barcelona, noi actori și noi locații de filmare, actorii își însușeau bine replicile și zi de zi ieșeau de la filmare scene tot mai complexe și cadre tot mai spectaculoase. Scenariul se întindea precum o pânză de paianjen, cu personaje pe care le răsucea pe diferite fire ale acțiunii, obținând povești potente și emoționante, iar telespectatorii ne răspundeau în fiecare zi de luni cu audiențe de milioane și cu mii de comentarii pozitive, pe rețelele de socializare și în fiecare casă și la fiecare loc de muncă. Acest feedback extraordinar ne umplea de energie, ne dădea puterea pentru a continua să filmăm în orice condiții, fie soare, fie zăpadă și frig, fie noapte, fie zi. 

Vezi aici cum actorii au avut actorii de VLAD parte de aventuri la filmările din Istanbul

Acum am ajuns la un nou sezon, serialul a ajuns la maturitate, iar toți românii asociază serile de luni cu serialul VLAD, urmărind noi episoade alături de familie, iar din senin apare vestea: VLAD a fost vândut celui mai mare canal de televiziune din Bulgaria. În puțin timp, telespectatorii bulgari se vor emoționa, vor simți furie și dorință de răzbunare alături de personajele din VLAD, iar oamenii din jurul meu vor auzi vestea și își vor aminti ceea ce au spus acum doi ani.

- Nu s-a vândut niciodată un serial românesc în afara țării, spuneau ei.

Datorită tuturor celor care au muncit la VLAD și celor care îl urmăresc, această frază nu va mai fi rostită niciodată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni