Reînceperea filmărilor VLAD

Reînceperea filmărilor VLAD

Veștile erau din ce în ce mai sumbre pe la mijlocul lui martie. Italia intrase în izolare, circulau vești cum că Bucureștiul va fi închis. 

Nici din Spania nu ajungeau vești bune la noi, se închideau școlile în Madrid. Apoi s-a întâmplat ceea ce toți știm: virusul a acaparat Europa, frontierele s-au închis, iar noi toți ne-am izolat în casele noastre pentru o perioadă lungă de timp. Vlad a „luptat” pentru câteva săptămâni, apoi a trebuit să ne „predăm” și să oprim filmările, iar zilele de luni au rămas orfane. 

Lunea trecută ne-am întors pe platourile de filmare după 4 luni de pauză. Actorii și-au făcut testul COVID, echipa poartă mască de protecție pe set și păstrează distanța, și din păcate ne rezumăm în a ne îmbrățișa din priviri, fără a ne atinge. Strângând din dinți pentru că nu ne putem îmbrățișa colegii și prietenii, ne-am apucat de treabă, pregătind platoul, luminile și camerele. Ușor, ușor, ne-am obișnuit cu noua rutină: ne dezinfectăm mâinile des, mâncăm individual, din pachete sigilate, iar actorii se machiază și se pregătesc unul câte unul, pe rând, în rulota de machiaj. Asta se întâmplă în spatele camerelor de filmat, dar în fața camerelor totul este ca înainte de carantină: Vlad, Eliza, Stefan, Leo, Cezar, Iordache, Viky, Delia…. Toți strălucesc în fața camerei la fel ca înainte, poveștile de dragoste, răzbunare, ură pe care le-am lăsat în coadă de pește, prind  viață din nou. Încet încet ne revenim la normal, măștile și gelul dezinfectant nu ne împiedică să ducem povestea mai departe, în forță, pe micul ecran. 

Continuăm să filmăm zi după zi, iar în curând VLAD se va întoarce în fiecare seară de luni, în casele românilor. Redifuzarea serialului va fi ca un semn al normalității, al faptului că ne întoarcem la viața de dinainte, iar viața noastră de dinainte înseamnă VLAD pe micile ecrane, în fiecare luni. 

Orice răzbunare...are un început. VLAD – începutul poveștii >> Vezi primele sezoane din 13 iulie de luni până joi după știrile de noapte la PRO TV!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni