Vorbeste lumea a sarbatorit 500 de editii cu record de audienta!

Vorbeste lumea a sarbatorit 500 de editii cu record de audienta!

Luni, 4 septembrie, in platoul Vorbeste lumea a fost dubla sarbatoare: ziua de nastere a lui Cove si editia cu numarul 500! 

O parte din echipa Stirilor PRO TV de dimineata - Mihai Dedu, Neti Sandu si Lavinia Petrea, echipa emisiunii Pe bune?! - Andi Moisescu, Cosmin Natanticu, Constantin Dita, prezentatorii Fort Boyard - Paul Ipate si Octavian Strunila, Catalin Maruta, Lora, Fuego si Mahala Rai Banda i-au vizitat in platou pe Adela Popescu si pe Cove, incarcati cu cadouri si ganduri bune.

Editia aniversara Vorbeste lumea a inregistrat un record de audienta, cu cele mai mari rezultate de la lansarea show-ului! Emisiunea a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul segmentului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 ani, 3.1 puncte de rating si 30.3% cota de piata, rezultate de aproximativ trei ori mai mari decat postul TV clasat pe locul al doilea, cu 1.1 puncte de rating si 10.2% cota de piata. La nivel national, in minutul de aur de la 10:33, aproximativ 720.000 de oameni urmareau Vorbeste lumea.

“Imi place ce fac in fiecare zi, ma simt incredibil de bine la fiecare emisiune, dar luni a fost cu totul altceva: emotii, surprize, cadouri, invitati unul si-unul, muzica si dans! Iar cadoul care semnifica cel mai mult atat pentru mine, cat si pentru Adela si intreaga echipa este ca atat de multi oameni au fost alaturi de noi, din fata televizoarelor, incat emisiunea de luni a fost cea mai urmarita de la lansare! Va multumim si va promitem ca o sa incercam sa va facem, in continuare, fiecare zi mai buna! Iar la anul imi doresc ca cifrele de audienta sa-mi depaseasca varsta!”, a spus Cove, care si-a sarbatorit luni ziua de nastere in platoul Vorbeste lumea.

“Pentru ca luni a fost ziua lui Cove, l-am lasat pe el sa fie el in centrul atentiei si in elementul lui, sa fie personajul principal. Ne-au vizitat o multime de oameni frumosi, ne-am distrat de minune impreuna, la fel ca la fiecare editie Vorbeste lumea. De-abia astept sa sarbatorim 1.000 de editii, o sa fie ca-n povesti!”, continua Adela Popescu.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10:30, aflam de la Adela Popescu si de la Cove despre ce Vorbeste lumea.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni