• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Consilierul relațional Ana Maria Ducuță dezvăluie ce reprezintă relațiile toxice și care sunt semnalele de alarmă

Consilierul relațional Ana Maria Ducuță dezvăluie ce reprezintă relațiile toxice și care sunt semnalele de alarmă

  Relațiile toxice sunt o problemă tot mai des întâlnită în viețile oamenilor, iar consilierul relațional Ana Maria Ducuță a adus în discuție acest subiect în platoul de la "Vorbește Lumea", pentru a trage un semnal de alarmă.

Potrivit consilierului relațional, o relație toxică nu trebuie confundată cu o relație disfuncțională, în care partenerii formulează o nemulțumire și se despart. Este mai mult decât atât, iar persoanele aflate într-o astfel de relație, în care de multe ori există manipulare, abuz sau pedeapsa prin tăcere, continuă în relație de dragul unei iluzii.

"O relație toxică este o relație în care lucrurile nu mai merg bine sau nu mai merg deloc, iar unul sau ambii parteneri, de foarte multe ori nu conștientizează acest lucru și ajung în punctul în care ceea ce ar simți în mod normal sau ce ar exprima în mod normal față de oricine altceva este reprimat (...).

Mai multe despre relațiile toxice, semnalele de alarmă, dar și modul în care putem scapă din aceasta "capcană" găsiți în materialul VIDEO atașat mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni