• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Smiley și Andra, declarații exclusive despre piesa cu care au cucerit topurile: “Am plâns...”

Smiley și Andra, declarații exclusive despre piesa cu care au cucerit topurile: “Am plâns...”

Andra și Smiley au fost prezenți în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde au povestit despre colaborarea muzicală lansată în 13 octombrie. 

Cei doi artiști au lansat “Doar vina ta”, melodie care a cucerit rapid topurile muzicale. 

Andra a povestit cât de greu i-a fost să înregistreze piesa scrisă de Smiley. 

“Am plâns…Întotdeauna mi-a plăcut ce am cântat, dar la melodia asta am avut un sentiment atât de puternic, că nu mă puteam concentra să duc refrenul ăsta la sfârșit. Am reușit într-un final! (…) Evei i-a venit să plângă când a auzit melodia. Și lui David i-a plăcut”, a declarat artista. 

Andra a adăugat că Smiley a sunat-o în ziua în care și-a înregistrat partea lui: “Ce crezi am râs de tine că ai plâns, dar și eu am plâns. Am plâns și am râs”.

Pe cei doi artiști îi leagă o relație frumoasă de prietenie. “Am intrat în studio și în timp ce făceam piesa, m-am gândit că este perfectă pentru duetul pe care l-am programat acum mulți ani. Noi ne știm de când ne-am lansat. Ne-am lansat în același an…Avem același vibe. Noi ne-am înțeles bine dintotdeauna”, a mărturisit Smiley. 

Artistul a povestit și cum a reacționat Josephine când a auzit pentru prima oară melodia “Doar vina ta”, dar și ce a învățat-o Andra pe micuță.

“Gina a zis din prima că e super tare piesa. Și fiica mea a auzit-o și a și dansat pe ea. Păi, fiica mea are niște preferințe foarte clare. Adică dacă nu îi place ceva, zice nu. Andra a învățat-o să zică nu”, a spus Smiley. 

“Ne-am întâlnit la Iași la un restaurant. Când am văzut-o pe Josephine m-am jucat cu ea, i-am arătat pe telefon pisicuța aia căreia îi dai să mănânce și i-am zis >. Și de acolo a rămas chestia asta cu nu”, a completat amuzată Andra.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni