• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop 2023. Cristina Demetrescu dezvăluie ce rezervă astrele în materie de dragoste în următoarele două săptămâni

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu dezvăluie ce rezervă astrele în materie de dragoste în următoarele două săptămâni

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, în următoarele două săptămâni.

Potrivit acesteia, Venus se află în zodia pești, ceea ce înseamnă dăruire, fericire în ceea ce oferi partenerului. Pe de altă parte, Mercur este în zodia Vărsătorului, însă se va afla în opoziție cu Luna Neagră, ceea ce poate duce la demisii, ruperi de colaborări.

De asemenea, pe 21 februarie, Venus va trece din zodia Pesti în Berbec, ceea ce va influența cuplurile să treacă peste niște etape și, astfel, să apară probleme în relații. Iată ce rezervă astrele în materie de dragoste în următoarele două săptămâni! 

"Până pe data de 21 ferbuarie, berbecii sunt puțin mai meditativi, mai contemplativi, este bine să viseze, pentru că, s-ar putea să fie niște admiratori secreți, iar după data de 21 ferbuarie să-și arate fața. Pentru berbec totul este posibil în această perioadă. Dar, foarte mare atenție, Luna Neagră este în Leu pe casa iubirii, deci nu chiar tot ce zboară se mănâncă, trebuie să mai selecteze și ei".

VEZI CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE ÎN 2023 ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni