• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Psihoterapeutul Oana Nicolau dezvăluie care sunt semnele ce ne arată că partenerul nostru este posesiv

Psihoterapeutul Oana Nicolau dezvăluie care sunt semnele ce ne arată că partenerul nostru este posesiv

De cele mai multe ori, când intrăm într-o relație, ignorăm unele aspecte legate de partener care, în alte ocazii ne-ar ridica semne de întrebare. Psihoterapeutul Oana Nicolau ne dezvăluie care sunt semnele ce indica că avem de-a face cu un partener posesiv.

Potrivit acesteia, la începutul relației, tendințele posesive ale partenerilor pot fi confundate cu dovezi mari de dragoste. Ei bine, Oana Nicolau explică ce se întâmplă când trecem în a doua parte a relației:

"La începutul relației, partenerul posesiv pare partenerul acela foarte îndrăgostit, foarte dornic să petreacă timp, să vorbească, să fie în contact permanent cu celalalt. Și este foarte greu de identificat, de fapt, pentru că la început ne dorim cu toții să fim împreună, să fim cât mai mult timp, să ne cunoaștem. Apoi, când trecem în faza a doua a relației, când se mai duce starea aceea de indragosteala, atunci, de fapt, semnele acelea de posesivitate din partea lui incep să devină deranjante. În general, partenerii care sunt îndrăgostiți de acest tip de indivizi identifică greu și în faza a doua această posesivitate".

Vezi care sunt semnele că ai de-aface cu un partener posesiv în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni