• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Jean de la Craiova nu are timp de vacanțe! Cum se descurcă artistul pe plan profesional: „Așa am fost antrenat”

Jean de la Craiova nu are timp de vacanțe! Cum se descurcă artistul pe plan profesional: „Așa am fost antrenat”

Interpretul de muzică de petrecere nici nu vrea să audă de vacanțe în această perioadă, iar motivul este unul de apreciat! Artistul nu vrea să renunțe la niciun proiect profesional, iar despre acest lucru a vorbit chiar în platoul emisiunii Vorbește Lumea.

Jean de la Craiova este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar din acest motiv are agenda plină cu evenimente și concerte peste tot prin țară și nu numai. Invitat la emisiunea Vorbește Lumea, cântărețul a vorbit despre cum și-a petrecut vara și, cum nimeni nu se aștepta, se pare că nu a avut parte de nicio vacanță. Motivul? A cântat și i-a distrat pe fanii săi atât pe litoral, cât și în alte orașe și nici gând să se pună problema de vreun regret.

Întrebat de ce nu a reușit să se relaxeze vara aceasta, Jean de la Craiova a răspuns sincer, fără ocolișuri, că dacă intră în „febra vacanței” cu greu își mai revine în ritm.

„Am cântat pe litoral tot timpul. De pe litoral fugeam la evenimentele private și așa mai departe. Ce vacanță? Păi și ce să fac în vacanță? E frumos să mergi în vacanță, dar...Păi ce să te relaxezi? Te-ai relaxat, ți-a trecut vremea. Așa am fost antrenat de atâția ani (...)

Prin ianuarie o să plec în Bali, dar mi-e frică să nu vin cu sechele că am auzit că acolo...să nu cumva să îmi dea să beau ceva și să mă transform în ceva”, a mărturisit Jean de la Craiova în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni