• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Sofia Vergara, interviu în exclusivitate! Când se pregătește să vină în România și ce persoană dragă ei o aduce

Sofia Vergara, interviu în exclusivitate! Când se pregătește să vină în România și ce persoană dragă ei o aduce

Sofia Vergara, actrița de renume internațional care îi dă viață Griseldei, i-a oferit un interviu special corespondentului Vorbește lumea, Bianca Purcărea.

Gallery

​Despre personajul căruia îi dă viață, a povestit: 

Sofia Vergara: "Aș zice că, odată ce am început să analizez personajul, m-au atras lucrurile pe care le-ai menționat. Dar ce a făcut-o atât de periculoasă era faptul că, până la urmă, se confrunta cu aceleași probleme pe care femeile le aveau, în general, în acea perioadă. Faptul că lucra într-o lume controlată în exclusivitate de bărbați extrem de înfricoșători a făcut-o să fie foarte nesigură pe ea însăși pentru că trebuia să își arate constant puterea. Totul până când și-a pierdut mințile."

Sofia Vergara: "Ca femeie, nu înțeleg cum un om atât de drăgăstos cu unii oameni poate să fie atât de rău cu alți oameni."

Mai mult, actrița a avut și un mesaj pentru Romănia:

Sofia Vergara: "Vă pup pe toți! Cred că voi petrece următorul Crăciun în România pentru că una dintre cele mai bune prietene ale mele, Anastasia (Soare n.a), mi-a promis că mă aduce!"

Griselda este inspirat din viaţa ambiţioasei Griselda Blanco din Columbia, femeia care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Griselda deţinea o combinaţie letală de cruzime nebănuită şi şarm și a devenit cunoscută drept 'Naşa'”.

Serialul are o serie limitată cu 6 episoade și o are în rolul principal pe actrița americană cu origini columbiene Sofia Vergara, care se prezintă într-o lumină cu totul diferită a talentului. 

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA/  INSTAGRAM SOFIA VERGARA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni