• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Demetrescu, previziuni pentru următoarele două săptămâni și pentru zilele Paștelui

Cristina Demetrescu, previziuni pentru următoarele două săptămâni și pentru zilele Paștelui

La Vorbește lumea, Cristina Demetrescu a vorbit despre ce urmează în următoarele două săptămâni din punct de vedere astral și cum e influențat fiecare semn zodiacal.

Înainte să vorbească despre fiecare zodie în parte, Cristina Demetrescu a făcut dezvăluiri legate de zodii: 

Normal că sunt imparțială, că doar, Doamne Ferește, dar există pentru fiecare dintre noi zodii care ne vampirizează. A opta zodie de la zodia ta și a opta zodie de la ascendentul tău sunt oamenii de care nu că mă feresc, dar mă obosesc. Și atunci nu vreau să le cedez energie. Pentru tine, Săgetătorul este vampir, Shurubel. Culmea e că, eu. având un ascenedent în Rac, mă vampirizez singură. Am un talent extraordinar, există și faza asta. De cele mai multe ori, cei mai mari dușmani ai noștri suntem noi.

Legat de această perioadă astrală, a precizat: 

Venus intră în Taur și Marte în Berbec, energiile se vor așeza și pentru femei, și pentru bărbați și pentru cupluri. (...) Previziunile sunt mai bune pentru prima parte a zodiacului. 

Pentru fiecare zodie în parte, Cristina Demetrescu povestește: 

Berbec - intră Marte în zodia Berbecului, bineînțeles că îl face foarte combativ, nu mai stă pe gânduri, nu mai așteaptă termene, nu mai așteaptă nimic, e foarte bine, are ceva de făcut și e posibil să fie și recompensat. partea negativă e să nu stârnească un război din nimic, pentru nimic.

Taur - le merge atât de bine încât pot să își atragă dușmani, chiar și invidii. Unde e cazul, e bine să fie mai discreți. O recomandare, să se ferească de răni.

Gemeni - pot avea un mic conflict, o mică divergență cu un prieten. Lărgind un pic tabloul, grupul în care se află poate să devină ostil. Problema nu e niciodată grupul. A venit momentul pentru Gemeni să facă niște pași înainte, e foarte important că urmează Jupiter, care intră în zodia Gemeni, se pregătesc de drum. Fac pași importanți.

Rac - fac pași importanși din punct de vedere profesional, cu curaj, au parte de un ajutor nesperat, totul e să aibă încredere în ei. A valorifica o oportunitate, îi poate reopziționa pe Raci într-o altă galaxie, depinde de curajul lor.

Leu - dacă nu se bucură de succes pe plan profesional, dar nu numai, înseamnă că puțin timp înainte nu au făcut virajul care trebuie. Nu este nicio problemă, luați-vă după semne. Energie explorativă, nu vă așteptați la un rezultat imediat.

Fecioară - Există posibilitatea unor cheltuieli în următoarea perioadă, dacă acestea se referă la investiții. Să nu dea bani cu împrumut, există posibilitatea să nu îi mai vadă înapoi.

Balanță - Ce este al lor e pus deoparte și ei au ceva de recuperat, Universul tot așteaptă să le dea. Numai că e posibil ca ei să nu vrea să iasă din starea de comoditate.


Scorpion - la ei nu sunt așa bune aparent. Pot să fie unele intervenții chirurgicale, pot apărea boli profesionale. Dar astea îi transformă în victimele perfecte și pot avea beneficii. Scorpionul e o zodie mai ciudată, așa ei pot să profite din asta.

Săgetător - Marte în Berbec îi face foarte energici, le dă foarte multă energie. Pentru alții pot să aducă o perioadă epuizantă, dar din care iese ceva unic.

Capricorn - De la o reparație, de la o avarie, acolo energiile se dau foarte mult peste cap, dar pot apărea discuții în casă.

Vărsător - Trebuie să fie atenți la comunicare, au energie și ei foarte multă, dar pot face gafe, pot spune lucruri pe care mai târziu le regretă. Atenție și la condus.

Pești - Și peștii pot învăța ceca în aceste două săptpmâni sau pot asculta pe cineva care le vorbește cu înțelepciune.

FOTO: CAPTURĂ VORBEȘTE LUMEA 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni