Abonamente UNTOLD 2022 la vânzare. Cât costă accesul la cele 4 zile de festival

Abonamente UNTOLD 2022 la vânzare. Cât costă accesul la cele 4 zile de festival
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Ianuarie 2022
Data actualizare: 25 Ianuarie 2022
Prima etapă de vânzare a abonamentelor de acces la UNTOLD 2022 s-a încheiat în noiembrie 2021. Organizatorii festivalului de la Cluj-Napoca au anunțat că fanii pot cumpăra din nou tichete de acces la concertele din această vară. 

UNTOLD 2022 va fi la Cluj-Napoca între 4 și 7 august, iar organizatorii au scos la vânzare noi abonamente pentru cele 4 zile de festival. Tichetele se pot comanda de pe site-ul untold.com la următoarele prețuri:

• General Access Basic (4 zile) – 139 euro + taxe

• General Access Risk Free (4 zile) – 149 euro + taxe

• VIP (4 zile) – 340 euro + taxe 

Prima etapă de vânzare de bilete s-a încheiat în noiembrie 2021, când 10.000 de abonamente s-au vândut în câteva ore. Nici atunci, nici acum, cei care sunt interesați să meargă la festival nu știu cine sunt artiștii care vor urca pe scenele de la Cluj Arena.

Fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să facă parte din cel de-al șaptelea capitol al poveștii UNTOLD. În curând, organizatorii vor anunța și primii artiști care vor urca în această vară pe scenele festivalului”, se arată într-un comunicat transmis azi.

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2022 s-au epuizat rapid la prima serie de vânzare. Fanii care dețin abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din acest an până pe 31 ianuarie. Mai multe detalii pot găsi pe untold.com.

A șaptea ediție UNTOLD va avea loc între 4-7 august 2022.

Vezi și VIDEO: Outfitul perfect la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!