Actorul James Michael Tyler, Gunther din Friends, a murit la 59 de ani

Actorul James Michael Tyler, Gunther din Friends, a murit la 59 de ani
James Michael Tyler era căsătorit, dar nu avea copii. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Octombrie 2021
Data actualizare: 25 Octombrie 2021
Distribuția serialului „Friends” este mai săracă, după ce James Michael Tyler a încetat din viață la 59 de ani. Prietenii și colegii de platou au reacționat cu durere la dispariția lui.

James Michael Tyler, care în Friends juca rolul Gunther, a murit duminică, în casa lui din Los Angeles, a dezvăluit managerul său. Actorul de 59 de ani suferea de mulți ani de cancer de prostată, care s-a extins la nivelul oaselor.

El nu a dezvăluit această informație decât în 2021, la scurt timp după lansarea filmului Friends: The Reunion.

Toți apropiații săi sunt în stare de șoc, pentru că au pierdut un om minunat. „Dacă îl întâlneai, deveneați prieteni pe viață”, a spus managerul lui.

Jennifer Aniston a reacționat pe contul ei de socializare: „Friends nu ar fi fost așa cum a fost dacă nu erai tu. Mulțumesc pentru râsetele pe care le aduceai în serial și în viețile noastre. Ne vei lipsi atât de mult”, a scris actrița pe Instagram.

Lisa Kudrow l-a pomenit și ea pe actor, căruia i-a mulțumit pentru că le-a fost, tuturor, alături atât de mult timp.

Am râs atât de mult, prietene. Ne vei lipsi. Odihnește-te în pace, dragul meu prieten!”, a scris pe rețeaua socială Matt LeBlanc (Joey Tribbiani). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

James Michael Tyler era căsătorit, din 2017, cu Jennifer Carno. În perioada 1995-2014 a fost căsătorit cu Barbara Chadsey. Actorul nu a avut copii cu niciuna dintre soțiile sale.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies