Ciprian Marica, prima postare pe Facebook după ce a fost filmat alături de amantă

Ciprian Marica, prima postare pe Facebook după ce a fost filmat alături de amantă
Citeste mai mult despre: Ciprian Marica,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 30 Aprilie 2020
În urmă cu aproximativ 24 de ore, pe internet a fost postat un filmuleț de șapte minute în care Ciprian Marica apare acoperit doar cu un prosop, în partea de jos a corpului, imediat după ce iese dintr-o camera de hotel în care se afla cu o femeie, înșelându-și partenera.

Clipul a fost filmat chiar de către soțul femeii care se afla cu Ciprian Marica în camera de hotel, iar filmulețul, postat pe YouTube de publicația Ziar de Cluj, a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, având aproape 1 milion de vizualizări.

Prin intermediul acestui clip, soțul înșelat a vrut să se răzbune pe soția lui și pe amantul acesteia, însă nimeni nu a putut să explice de ce filmulețul cu Ciprian Marica a fost făcut public la aproximativ un an de zile după ce a avut loc întregul eveniment, mai ales că, în prezent, atât fostul fotbalist, cât și amanta lui, sunt în continuare cu partenerii pe care îi aveau și la acea vreme.

Chiar în timp ce scandalul sexual în care a fost implicat devenea viral, Ciprian Marica posta pe pagina lui de Facebook un mesaj care avea legătură cu un subiect important al zilei, însă nu cu amantlâcul lui, ci cu autonomia ținutului secuiesc.

„Nu profitați de somnul «patrioților». Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii. Și atunci, cum vă permiteți să vă mânjiți cu jertfa a generații de români și să credeți că nu veți plăti trădarea?!”, este o parte din postarea lui Ciprian Marica.

Iată mai jos întregul mesaj:

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO