David Popovici, primit fără fast la revenirea de la Roma. De ce nu va avea ceremonie pe aeroport

David Popovici, primit fără fast la revenirea de la Roma. De ce nu va avea ceremonie pe aeroport
FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: David Popovici, David Popovici campion,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 17 August 2022
David Popovici nu va fi primit cu fast la întoarcerea de la Roma, în ciuda performanțelor uriașe înregistrate la Campionatul European. Reprezentanții Federației Române de Natație au explicat ce va face sportivul la revenirea în țară.

David Popovici a fost întâmpinat cu mare fast, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, după medaliile cucerite la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta. A fost un moment care l-a pus în dificultate pe înotătorul român, care nu era obișnuit cu atenția, considerată de mulți exagerată, manifestată de autoritățile române.

Pentru a evita o situație similară, staff-ul lui a decis să nu repete episodul și a cerut Federației Române de Natație și Pentatlon Modern să nu organizeze o conferință de presă la revenirea de la Roma. Oficialii Federației au explicat decizia.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM) nu va organiza o conferință de presă la sosirea lui David Popovici de la Campionatul European de natație seniori de la Roma, acolo unde sportivul român a cucerit două medalii de aur în probele de 100 m liber (cu record mondial de seniori) și 200 m liber.

Totuși, pentru că știe că relația cu mass-media este una foarte importantă, înainte de a pleca spre Lima, la Campionatul Mondial de juniori, David Popovici va răspunde vineri, 19 august, într-un interviu video, întrebărilor presei din România”, se arată pe pagina de Facebook a Federației.

Conform reprezentanților FRNPM, interviul va fi realizat de echipa de comunicarea a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, iar jurnaliștii pot trimite întrebările pentru David pe adresa de email [email protected], până vineri, 19 august, ora 12:00.

Înotătorul român va reveni în România la 19 august și va rămâne în țară timp de două zile. După aceea el va pleca spre Lima, pentru Campionatul Mondial de juniori.

David Popovici a cucerit două medalii de aur la Campionatul European de Natație de la Roma, la probele de 100 m liber și 200 m liber. Totodată, sportivul a stabilit și un record mondial de seniori (la 100 m) și un record mondial de juniori (la 200 m). El a fost elogiat de presa din toată lumea, dar și de fanii săi din România. Sportivul a fost felicitat de Nadia Comăneci, gimnasta de aur a României.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies