Gigi Becali, declarație incredibilă: „Să facă și ei coronavirus! Nu e așa de speriat cum zice lumea”

Gigi Becali, declarație incredibilă: bdquo;Să facă și ei coronavirus! Nu e așa de speriat cum zice lumea
Citeste mai mult despre: coronavirus, Gigi Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 24 Iulie 2020
FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, a câștigat Cupa României, iar după meci în presă au apărut informații că un jucător de la echipa de juniori ar avea coronavirus.

Potrivit celor de la Digi Sport, FCSB a negat informația apărută în presă, oferind și un comunicat de presă prin care a condamnat modul în care presa a relatat subiectul. „Anunțăm public faptul că informația este FALSĂ și că niciunul dintre jucătorii și membrii staff-ului Centrului de Copii și Juniori al FCSB nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19”, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Citește și

Ulterior, Gigi Becali a fost contactat de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, fiind întrebat dacă știe de comunicat sau dacă a aflat că vreun jucător de la FCSB are coronavirus.

„Nu știu nimic despre asta! Dacă nu știu eu, înseamnă că nu există! Noi nu facem teste la juniori, doar la echipa mare. Poate s-a testat cineva, dar nu a venit la echipă. O fi ceva, o poveste. Nu mă tem că a intrat în contact cu seniorii! Nu mă interesează de coronavirus! Noi am luat Cupa și jucăm în cupele europene. Acum pot să facă și cei de la echipa mare coronavirus, pierdem toate meciurile cu 3-0 și aia e. M-aș bucura să nu fie niciun rezultat pozitiv, pentru ca să arătăm că am respectat ce trebuia respectat. Oricum, coronavirusul nu e așa de speriat cum zice lumea”, a spus Gigi Becali.

foto: Agerpres

Vezi și: Facem Level – episodul 11: Trex ne învață cum poți construi cele mai uluitoare mașinării în Scrap Mechanic
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies