Laura Bretan, recompensată cu Discul de Aur pentru albumul World I See

Laura Bretan, recompensată cu Discul de Aur pentru albumul World I See
Laura Bretan face furori cu albumul „World I See”, lansat la 5 martie 2021. FOTO: @officiallaurabretan
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 August 2021
Data actualizare: 17 August 2021
De la Românii au talent la America’s Got Talent și marile scene ale lumii. Laura Bretan culege azi laurii muncii sale asidue și va primi Discul de Aur din partea MediaPro Music și Universal Music Romania pentru vânzările albumului „World I See”.

Câștigătoarea sezonului 6 al show-ului Românii au talent va fi distinsă cu Discul de Aur, datorită succesului înregistrat cu albumul muzical, World I See. Evenimentul va avea loc la 21 august, la Cinema One din cadrul Mall Coresi Brașov.

Într-o atmosferă exclusivistă, artista de 19 ani va susține un recital inedit (voce și pian), împreună cu producătorul albumului, pianistul și compozitorul israelian Giora Linenberg. Acesta a cântat câțiva ani cu Lara Fabian, alegând în ultima vreme să lucreze cu Laura Bretan.

Citește și: Laura Bretan, despre episodul Eurovision 2019: „Totul s-a întâmplat cum a trebuit să se întâmple”

După concert și decernarea premiului, care încep la ora 19:30, Laura va participa, la o întâlnire cu cei mai dedicați fani. Soprana va sta de vorbă, va face fotografii și va acorda autografe personalizate pe coperta discului de vinil recent lansat. 

Cei care vor să participe la eveniment, pot cumpăra bilete de pe www.cinemaone.ro, din aplicația Cinema One și de la casele de bilete ale Cinema One din Brașov. Fiecare spectator va primi la prezentarea biletului la intrarea în sală un CD, un tricou sau un notes cu imaginea artistei, la alegere.

Laura Bretan, pe scenă cu Jose Carreras

Două săptămâni mai târziu, Laura va fi protagonista unui alt episod important din cariera ei în continuă ascensiune. Artista a fost selectată să cânte în cadrul concertului susținut de celebrul tenor Jose Carreras la Oradea, în Piața Unirii. Evenimentul va ava loc la 6 septembrie 2021. 

Contribuția ei la eveniment va fi una esențială, incluzând minimum trei piese în duet cu marele artist spaniol și mai multe melodii solo. Cei doi muzicieni vor fi acompaniați de Orchestra Filarmonicii de Stat din Oradea, dirijată de David Gimenez.

Fotografii: @officiallaurabretan/Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!