Ludovic Orban a vorbit despre starea de urgență! Se pune sau nu problema reintroducerii unor măsuri mult mai restrictive?

Ludovic Orban a vorbit despre starea de urgență! Se pune sau nu problema reintroducerii unor măsuri mult mai restrictive?
Citeste mai mult despre: Ludovic Orban, coronavirus, stare de urgenta,
Data: 19 Noiembrie 2020
Ludovic Orban a vorbit despre posibilitatea reintroduceri stării de urgenţă, în condițiile în care mulți români se așteaptă ca acest lucru să se întâmple pentru gestionarea pandemiei cauzate de SARS-CoV-2.

Șeful Guvernului a declarat la Realitatea Tv, citat de news.ro, că acest lucru nu intră în discuție la momentul de față. 

"Nu există nicio discuţie despre starea de urgentă. Starea de alertă oferă instrumente care, dacă sunt folosite raţional, pot contribui la gestionarea crizei sanitare.”


 

Citește și
Primul ministru a afirmat că foarte importantă e colaborarea cu autorităţile centrale în aplicarea măsurilor de prevenție:  
 
"Mai avem o problemă cu primarii: noi nu putem, de exemplu, să suspendăm autorizaţia unei terase care s-a închis şi care nu respectă regulile. Autorizaţiile de funcţionare sunt date de primari şi am cerut prefecţilor să ceară concursul primarilor. Primarii trebuie să se implice şi să folosească toate pârghiile pe care le au la dispoziţie pentru (..) a-i sancţiona pe cei care nu respectă regulile”, a afirmat Ludovic Orban.
 
În ceea ce priveşte învăţământul online, şeful Executivului a precizat că modalitatea va continua, atâta timp cât numărul de îmbolnăviri este unul ridicat.  

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE EXCLUSIVE:

FOTO:AGERRPRES

FULLSCREEN
orban
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies