Mama lui Marcel Pavel a murit: “Cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor”

Mama lui Marcel Pavel a murit:  Cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor
Citeste mai mult despre: Marcel Pavel, Marcel Pavel mama,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 August 2021
Data actualizare: 11 August 2021
Clipe cumplite pentru Marcel Pavel. Îndrăgitul artist este în doliu după ce și-a pierdut mama. 

Marcel Pavel a împărtășit vestea tristă cu fanii săi de pe Instagram, acolo unde a postat și o poză cu cea care i-a dat viață. În fotografie, cântărețul apare pe scenă alături de mama sa, care ține un buchet imens de trandafiri în brațe. 

“Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”, este mesajul emoționant postat de artist pe contul de Instagram.

Fanii și prietenii i-au lăsat mesaje de încurajare artistului. “Odihnească-se în pace...Sunt sigură că a fost mereu mândră de tine...”, a scris Mihaela Rădulescu.

Mariana Ionescu Căpitănescu, Daniela Gyorfi, Lora sau Fuego i-au transmis artistului condoleanțe. Mama lui Marcel Pavel avea 81 de ani.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies