Miracol! Un soldat ucrainean a mers două zile prin pădure cu un glonț în inimă - FOTO

Miracol! Un soldat ucrainean a mers două zile prin pădure cu un glonț în inimă - FOTO
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 13 Aprilie 2022
Viața bate filmul în cazul unui militar ucrainean care a fost împușcat în inimă. Vladimir Gordienko, un soldat în vârstă de 20 de ani, a încercat să se salveze, mergând două zile prin pădure. Când a fost recuperat de armata ucraineană şi transportat la spital, medicii au avut un şoc: tânărul soldat avea un glonţ în inimă.

Soldatul ucrainean a supraviețuit cu un glonț în inimă

Tânărul a luptat ca voluntar, iar în martie a fost capturat de ruși într-un sat din regiunea Kiev, alături de alți doi colegi. După mai multe interogatorii, li s-a spus că sunt liberi să plece, dar rușii au deschis focul mitralierelor asupra lor de cum au încercat să se urce în mașină, potrivit Unian.

Vladimir a fost lovit de un glonț în inimă, iar apoi a mers două zile prin pădure, către Jitomyr, de unde a fost evacuat. Tânărul a fost recuperat de armata ucraineană şi transportat la un spital din Kiev.

”Nici nu am crezut că sunt în viață”

Mai mulți medici din Ucraina și Belarus și-au unit forțele pentru a-l salva pe tânăr. Doctorii de la spitalul Feofaniya au efectuat pentru prima dată o intervenție unică: nu i-au oprit inima acestuia, ci au operat cu cea mai mare precizie pe cordul bătând.

”Timp de câteva zile nici nu am crezut că sunt în viață”, a spus ulterior Vladimir.

Acum Vladimir susține că este gata să se întoarcă pe front.

Foto Reddit.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies