Miracol! Un soldat ucrainean a mers două zile prin pădure cu un glonț în inimă - FOTO

Miracol! Un soldat ucrainean a mers două zile prin pădure cu un glonț în inimă - FOTO
Data publicarii: 13 Aprilie 2022
Data actualizare: 13 Aprilie 2022
Viața bate filmul în cazul unui militar ucrainean care a fost împușcat în inimă. Vladimir Gordienko, un soldat în vârstă de 20 de ani, a încercat să se salveze, mergând două zile prin pădure. Când a fost recuperat de armata ucraineană şi transportat la spital, medicii au avut un şoc: tânărul soldat avea un glonţ în inimă.

Soldatul ucrainean a supraviețuit cu un glonț în inimă

Tânărul a luptat ca voluntar, iar în martie a fost capturat de ruși într-un sat din regiunea Kiev, alături de alți doi colegi. După mai multe interogatorii, li s-a spus că sunt liberi să plece, dar rușii au deschis focul mitralierelor asupra lor de cum au încercat să se urce în mașină, potrivit Unian.

Vladimir a fost lovit de un glonț în inimă, iar apoi a mers două zile prin pădure, către Jitomyr, de unde a fost evacuat. Tânărul a fost recuperat de armata ucraineană şi transportat la un spital din Kiev.

”Nici nu am crezut că sunt în viață”

Mai mulți medici din Ucraina și Belarus și-au unit forțele pentru a-l salva pe tânăr. Doctorii de la spitalul Feofaniya au efectuat pentru prima dată o intervenție unică: nu i-au oprit inima acestuia, ci au operat cu cea mai mare precizie pe cordul bătând.

”Timp de câteva zile nici nu am crezut că sunt în viață”, a spus ulterior Vladimir.

Acum Vladimir susține că este gata să se întoarcă pe front.

Foto Reddit.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!