Monica Anisie, răspuns pentru Selly: „Nu e demn să revin cu explicații! Schimbările nu se fac la televizor”

Monica Anisie, răspuns pentru Selly: bdquo;Nu e demn să revin cu explicații! Schimbările nu se fac la televizor
Citeste mai mult despre: Monica Anisie, educatie, Selly,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Aprilie 2021
În toamna anului trecut, Selly a fost prezent în platoul emisunii „Viitor cu clasă”, găzduită de Știrile PRO TV, acolo unde ar fi trebuit să aibă loc o dezbatere la care să participle și ministrul Educației de la acea vreme, Monica Anisie.

Omul politic nu a mai ajuns în platoul emisiunii, refuzând dialogul cu vloggerul, iar acum, la aproximativ șase luni, Monica Anisie a vorbit despre dezbaterea care nu a mai avut loc. Explicațiile au fost făcute pe Clubhouse, în cadrul unei discuții pe care fostul ministru a avut-o cu milionarul Sebastian Dobrincu și cu jurnalistul Gabriel Fereșteanu.

Senatoarea a explicat, pe larg, problemele educației, cum se va schimba mediul școlar la întoarcerea din pandemie, dar și două dintre cele mai discutate episoade din timpul mandatului său de ministru, inspecția neașteptată într-o clasă în care o profesoară ridica tonul la elevi și întâlnirea ratată cu Selly. Nu a evitat să răspundă nici despre greșelile făcute ca ministru și nici despre noua persoană din vârful educației.

„Discursul a degenerat într-o formă care nu aducea niciun plus valoare învățământului. Reformele lui au fost propuse înainte de elevi. Pot fi o bază pentru o reformă. Știu că cele patru puncte din scrisoarea deschisă a lui Andrei Șelaru au fost propuse și de reprezentații elevilor, erau lucruri știute în minister. Sunt ancorată în realitatea școlii, eu sunt profesor și cunosc bine probelemele școlilor”, a spus Monica Anisie despre demersurile lui Selly de a schimba învățământul din România.

Discuția a continuat cu o altă întrebare sensibilă, episodul cu vlogger-ul Selly, care a spus: „Nu vă este rușine, doamna Anisie?”.

„A fost un moment care cred că nu a făcut cinste domnului Șelaru. Nu voi comenta faptele lui, pentru că nu sunt demne, A existat o invitație pentru o dezbatere televizată, pe care ulterior am anulat-o, căci a intervenit o întâlnire cu reprezentații elevilor. Nu am considerat nici atunci, nici acum că este demn să revin cu explicații. Schimbările nu se fac la televizor. Ceea ce se poate realiza, se poate realiza într-un cadru instutionalizat”, a adăugat Monica Anisie.

foto: Agerpres; PR; Instagram Selly

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Olimpiada mămicilor: Geanta bebelușului

FULLSCREEN
Monica Anisie, răspuns pentru Selly: „Nu e demn să revin cu explicații! Schimbările nu se fac la televizor”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies