NEVERSEA 2019: Al doilea val de artiști a fost anunțat! Un artist celebru va veni pentru prima dată în România

NEVERSEA 2019: Al doilea val de artiști a fost anunțat! Un artist celebru va veni pentru prima dată în România
Citeste mai mult despre: Nversea 2019, festival, Romania,
Data: 20 Martie 2019
Pagina oficială Neversea a publicat al doilea val de artiștii care vor face spectacol la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică.

Neversea va avea loc la Constanța pe 4-7 iulie. Pe pagina oficială de Instagram Neversea, a fost publicată o postare în care se anunțau mai mulți artiști printre care Alesso, Bssjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci , Sean Paul, Vini Vici 

DJ Snake va veni pentru prima dată în România. William Sami Étienne Grigahcine, a.k.a DJ Snake (32 de ani), este un DJ și producător de muzică de origine franceză. Acesta a scos numeorase piese care nu pot să lipsească de la cele mai tari petreceri și festivaluri, piese precum "Middle""Get Low", "Let Me Love You" sau "Taki Taki".

"Taki Taki" este cea mai recentă piesă a lui Snake și are peste un miliard de vizualizări pe YouTube.  Pe lângă aceste nume vor mai veni și  Afrojack, G-Eazy, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental, Jamie Jones, Flux Pavilion și mulți alți artiști. 

PRO TV va fi și anul acest partener media al festivalului. Mai multe detalii despre eveniment, dar și multe altele vor fi anunțate în curând pe siteul nostru www.protv.ro.  Prețurile biletelor sunt cuprinse între 449 lei (bilet normal) și 900 de lei (bilet vip) și pot fi achiziționate aici.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO