O pisică a evadat dintr-o închisoare din Sri Lanka. A fost reținută sub acuzația de contrabandă cu droguri

O pisică a evadat dintr-o închisoare din Sri Lanka. A fost reținută sub acuzația de contrabandă cu droguri
Sursa FOTO: AFP
Citeste mai mult despre: pisica, droguri, evadare, inchisoare, Sri Lanka,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 August 2020
Data actualizare: 04 August 2020
O pisică a fost reținută de autoritățile din Sri Lanka sub acuzația de contrabandă cu droguri și cartele SIM. Animalul de companie transporta "încărcătura" într-o pungă de plastic legată în jurul gâtului. 

Pisica a fost prinsă de serviciile de informații srilankeze și închisă în închisoarea de maximă securitate Welikada , aflată în Colombo, scrie NST.

Autoritățile din Sri Lanka se pot lăuda cu rețineri cât se poate de interesante. Înainte de prinderea pisicii, poliția a capturat un vultur folosit de traficanți pentru transportul drogurilor în cartierele marginașe ale capitalei Colombo.

În momentul în care a fost prinsă de polițiști, pisica transporta două grame de heroină, un card de memorie și două cartele SIM. Din păcate, aceasta a evadat din camera în care se afla închisă în interiorul penitenciarului, informează Aruna, un cotidian local.Sursa FOTO: AFP


Sri Lanka duce o luptă asiduă împotriva traficului de droguri. Pentru stoparea fenomenului, există ofițeri infiltrați în grupurile de traficanți de narcotice.   

În plus, penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultima perioadă o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zidurile închisorii pachete are conțin telefoane mobile, încărcătoare sau droguri. Vezi și: Facem Level – episodul 12: zaSami a spart toate recordurile! În Apex, dar mai ales în Facem Level Challenge

 

  • Sursa FOTO: AFPVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies